Petre Roman, apariție cu soția Silvia Chifiriuc, la TV. Ce spun despre zvonurile mutării din țară

Ultima actualizare:

Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc, au fost invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, acolo unde au dezvăluit detalii din viața lor privată, lămurând și zvonul mutării din țară. Iată declarațiile!

Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc Foto: Captură Video
Petre Roman și soția lui, Silvia Chifiriuc Foto: Captură Video

După ce s-a vehiculat că Petre Roman ar fi decis să se mute definitiv din țară alături de familia lui, în urma primirii unui post important în Geneva, fostul politician a infirmat zvonurile. Se pare că acesta va face doar naveta, atunci când va fi nevoie, însă nu se pune problema unei mutări, cel puțin pentru moment. 

Petre Roman a infirmat zvonurile mutării din țară

Ce facem cu zvonul? Vă mutați sau nu din țară?”, a întrebat prezentatoarea Adela Popescu.

Zvonul e un pic răutăcios. E adevărat că eu am fost ales președintele unei Universități importante din Geneva. Sunt și profesor acolo. Dar de la bun început le-am spus că am încă lucruri de făcut aici.

Un lucru foarte important este faptul că eu conduc institutul Revoluției române. Pentru mine asta este o îndatorire și morală, dar și de suflet. (..) Așa că am convenit cu cei de la Universitate să merg acolo cam o dată pe lună, într-un weekend, ca să fac cursul și tot ce este necesar pentru această poziție de președinte. Dar nu mai mult, cel puțin deocamndată.”, a dezvăluit Petre Roman în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Întrebați dacă s-au gândit, totuși, la posibilitatea unei mutări sau dacă și-au dorit măcar o dată să locuiască în altă țară, Silvia Chifiriuc a fost de data aceasta cea care a preluat cuvântul. Se pare că aceasta a fost deranjată de lucurile care s-au scris, de-a lungul timpului, în presă, despre ea și despre relația pe care o are cu Petre Roman.

Soția lui Petre Roman s-a gândit la o eventuală mutare din țară. Iată de ce!

  „De multe ori m-am gândit cum ar fi. Mai ales când am fost supărată pe ce se întâmplă aici. Unii oameni sunt și răutăcioși. Când văd că-ți merge bine, că ai reușit ceva, simt nevoia să te înțepe, să te facă să nu te simți bine și să nu te bucuri cu adevărat de realizarea pe care o ai.

Au fost foarte mulți ani în care eu nu am spus nimic când s-a scris ceva neadevărat despre mine, dar am făcut asta din bun simț față de cei dragi ai mei, nu vreau să mă cert cu nimeni. (..)

Am fost ținta, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic!”, a spus soția lui Petre Roman.

Petre Roman: „Tu ai fost ținta”

Tu ai fost ținta, mai ales la început. În momentul în care a devenit publică relația dintre noi, în 2007, era evident că va fi o mare învolburare mediatică. Au fost 54 de zile fără oprire. Pentru Silvia a fost greu. A suferit mult.”, a declarat și Petre Roman, care i-a sărutat mâna soției sale în semn de susținere, în timp ce ea povestea toate aceste situații neplăcute prin care a trecut. Cei doi formează un cuplu de 17 ani și au împreună și un fiu, pe Petrus.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net