Prima reacție a lui Chris Rock după ce a fost pocnit de Will Smith. Ce a spus comediantul

Chris Rock, după un eveniment care a împânzit internetul, a transmis, miercuri seara, la spectacolul său de comedie din Boston, care a fost sold-out în doar câteva ore, că „încă procesează” ce s-a întâmplat pe scena premiilor Oscar.

Chris Rock a ţinut un monolog despre rasism, alternând tonul serios cu glumele jpeg
Chris Rock

Comediantul Chris Rock a avut un spectacol în Boston, iar mulțimea ce s-a adunat la acel show de comedie dorește să știe ce s-a întâmplat și ce părere are despre evenimentul în care a fost implicat cu Will Smith, potrivit Adevărul

Care a fost prima reacție a comediantului 

După ce comediantul le-a transmis fanilor că „încă procesează” evenimentul de la Oscar, acesta le-a mai spus celor prezenți că va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, la un moment dat, într-o manieră serioasă.

Chiar dacă publicul din mulțime îi strigau numele actorului Will Smith în timpul spectacolului, Chris Rock nu a băgat în seamă cererile fanilor și nu a menționat niciodată numele lui Smith pe tot parcursul evenimentului din Boston. 

Citește și Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari»

„Cu excepţia câtorva lucruri ciudate, viaţa este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

După evenimentul de duminică, când a primit o palmă din partea lui Will Smith, în urma unei glume făcute la adresa soției sale, numărul de bilete achiziționate la show-urile de comedie ale lui Chris Rock a crescut exponențial.

Chris Rock just addressed the Will Smith #Oscars slap for the first time during a sold-out stand-up show in Boston. https://t.co/Keka0MVhSd

Listen to the audio 👇 pic.twitter.com/TuqE8AHs6C

— Variety (@Variety) March 31, 2022

În această duminică, la Gala Premiilor Oscar, comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția actorului Will Smith și părul acesteia. Soția actorului suferea de o boală de piele, care-i afecta părul acesteia. 

Vezi și Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: «Nu scuzăm nicio formă de violență»

După ce Chris Rock a făcut gluma respectivă, Will Smith s-a ridicat și l-a pălmuit pe comediantul aflat în mijlocul scenei, urmând mai multe declarații cu privire la soția sa din partea lui Will Smith. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
razvan botezatu jpg
Screenshot (402) png
FotoJet (1) jpg
david png
crbl
NETI SANDU png