Prima reacție a lui Chris Rock după ce a fost pocnit de Will Smith. Ce a spus comediantul

Ultima actualizare:

Chris Rock, după un eveniment care a împânzit internetul, a transmis, miercuri seara, la spectacolul său de comedie din Boston, care a fost sold-out în doar câteva ore, că „încă procesează” ce s-a întâmplat pe scena premiilor Oscar.

Chris Rock
Chris Rock

Comediantul Chris Rock a avut un spectacol în Boston, iar mulțimea ce s-a adunat la acel show de comedie dorește să știe ce s-a întâmplat și ce părere are despre evenimentul în care a fost implicat cu Will Smith, potrivit Adevărul

Care a fost prima reacție a comediantului 

După ce comediantul le-a transmis fanilor că „încă procesează” evenimentul de la Oscar, acesta le-a mai spus celor prezenți că va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, la un moment dat, într-o manieră serioasă.

Chiar dacă publicul din mulțime îi strigau numele actorului Will Smith în timpul spectacolului, Chris Rock nu a băgat în seamă cererile fanilor și nu a menționat niciodată numele lui Smith pe tot parcursul evenimentului din Boston. 

Citește și Jim Carry, despre gestul lui Will Smith de la gala premiilor Oscar: «L-aș fi dat în judecată și aș fi cerut 200.000.000 de dolari»

„Cu excepţia câtorva lucruri ciudate, viaţa este destul de bună acum”, a spus Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

După evenimentul de duminică, când a primit o palmă din partea lui Will Smith, în urma unei glume făcute la adresa soției sale, numărul de bilete achiziționate la show-urile de comedie ale lui Chris Rock a crescut exponențial.

Chris Rock just addressed the Will Smith #Oscars slap for the first time during a sold-out stand-up show in Boston. https://t.co/Keka0MVhSdListen to the audio 👇 pic.twitter.com/TuqE8AHs6C

— Variety (@Variety) March 31, 2022

În această duminică, la Gala Premiilor Oscar, comediantul Chris Rock a făcut o glumă despre soția actorului Will Smith și părul acesteia. Soția actorului suferea de o boală de piele, care-i afecta părul acesteia. 

Vezi și Reacția Academiei, după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: «Nu scuzăm nicio formă de violență»

După ce Chris Rock a făcut gluma respectivă, Will Smith s-a ridicat și l-a pălmuit pe comediantul aflat în mijlocul scenei, urmând mai multe declarații cu privire la soția sa din partea lui Will Smith. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net