Pronostic Premiile Oscar 2023: Care sunt favoriții serii

Câteva ore ne mai despart de începerea festivității de decernare a premiilor Oscar din anul 2023, iar nerăbdarea ne copleșește. Clasamentele din Statele Unite ale Americii ne arată către cine înclină balanța și cine sunt favoriții serii.

Mai sunt câteva ore până aflăm câștigătorii Premiilor Oscar
Mai sunt câteva ore până aflăm câștigătorii Premiilor Oscar

Publicațiile Los Angeles Times și The Hollywood Reporter și-au exprimat astfel pronosticurile cu privire la câștigătorii celor mai râvnite categorii:

Premiile Oscar 2023. Favorit la Cel mai bun film

Nu există niciun dubiu, ,,Everything Everywhere All at Once” (,,Orice, oriunde, oricând”) a cucerit inimile tuturor. Nu i-a scăpat aproape nimic, având 11 nominalizări. Este marele favorit din acest an și cu siguranță va primi premii și pentru rolurile de interpretare, potrivit publicației L.A. Times.

Pe locul doi, în preferința votanților, într-o luptă strânsă, se plasează ,,All Quiet on the Western Front” (,,Nimic nou pe frontul de vest”). Această producție se bucură de 9 nominalizări din partea criticilor.

Premiile Oscar 2023. Cine e favorit la Cel mai bun actor în rol principal

Austin Butler este principalul favorit la categoria Cel mai bun actor, pentru filmul ,,Elvis” strălucind în personificarea aproape perfectă a regretatului star american. Tânărul actor încă vorbește ca Elvis Presley în viața de zi cu zi.

Multe pronosticuri se îndreaptă, însă, către Brendan Fraser, pentru rolul din ,,The Whale”. Pentru a putea juca rolul profesorului obez, actorul a trebuit să se îngrașe cu 30 de kg. Efortul acestuia, probabil, nu va rămâne neapreciat.

Premiile Oscar 2023. Cine e favorită să câștige titlul de Cea mai bună actriță în rol principal

Este greu de delimitat cine va câștiga la această categorie, publicațiile Los Angeles Times și The Hollywood Reporter o desemnează pe actrița Michelle Yeoh pentru prestația sa extraordinară în rolul supereroinei din Everything Everywhere All at Once. Dacă ar câștiga, ar fi prima actriță asiatică care să fi primit un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Pe de altă parte, apreciata actriță Cate Blanchet a făcut o impresie puternică în rolul Lydiei Tár (Tár), acesta putând să îi aducă prestigiosul premiu. Dacă ar câștiga, acesta ar fi cel de-al treilea trofeu Oscar primit din cariera sa, celelate două fiind primite pentru rolurile din Aviatorul (2004) și Blue Jasmine (2013).

Premiile Oscar 2023. Ei sunt favoriți la categoria Cel mai bun regizor

Și la această categorie părerile coincid, Daniel Kwan și Daniel Scheinert (,,Everything Everywhere All at Once”) se regăsesc în topul preferințelor. Cei doi regizori au reușit să creeze un film spectaculos, captivant și amuzant având resurse limitate.

Ar putea exista, totuși, și o surpriză, marele premiu pentru regie putând să ajungă la cunoscutul și îndrăgitul regizor Steven Spielberg pentru ,,The Fabelmans” (Fabelmans: Povestea unei vieți aparte).

Vezi aici lista cu toate nominalizările

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net