Radu Pietreanu, momente devastatoare în lupta cu o boală nemiloasă: „Am plecat pe lumea cealaltă un minut”

Toată lumea îl cunoaște pe Costel, jucat de Radu Pietreanu (59 de ani), mai ales după succesul pe care l-a avut cu serialul „Vacanța mare”, grup pe care l-a înființat alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava. E unul dintre oamenii care reușesc cu mare ușurință să le aducă zâmbetul pe buze celor din jur, însă, o boală nemiloasă l-a făcut să-și numere zilele și a fost nevoit să treacă prin momente grele. Pentru un minut, marele actor și-a văzut moartea cu ochii.

Radu Pietreanu, clipe dificile după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă
Radu Pietreanu, clipe dificile după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă

Radu Pietreanu a avut parte de mai multe clipe dificile după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, mai exact, cancer la plămâni. La vremea respectivă, medicii nu îi dădeau prea multe șanse.

S-a tratat în străinătate, fiind nevoit să își vândă casa ca să poată susține cheltuielile. Mai mult decât atât, actorul, cunoscut publicului datorită rolului pe care l-a avut în show-ul „Vacanța Mare”, a intrat în depresie la aflarea veștii, a slăbit aproximativ 36 de kilograme, dar a continuat să lupte cu boala care l-a făcut să-și numere zilele și care, pentru un minut, l-a făcut să vadă moartea cu ochii.

Radu Pietreanu: „Am trecut prin momentul în care te desparți de viață”

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: «Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia ». Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin.

Am primit verdict: «Doamnă, pregătiți-vă!». Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi”, a mărturisit Radu Pietreanu despre lupta cu cancerul în emisiunea Teo Show.

În ciuda faptului că a avut parte de mai multe clipe dificile, marele actor a reușit să treacă cu bine peste cumpăna care l-a adus la un pas de moarte. În prezent, are mai multă grijă de sănătatea sa și trăiește într-un mic oraș montan, mai aproape de mulți producători locali de alimente bio, dar și de fermieri, de unde își procură hrana zilnică.

Totodată, invitat în urmă cu ceva timp în podcast-ul lui Micutzu, cunoscutul actor a recunoscut că a fost nevoit să cheltuie cam tot ce avea, dar nu mai pune preț pe partea financiară: „Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum”, a declarat Radu Pietreanu în podcast-ul lui Micutzu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net