Radu Pietreanu îl pune la zid pe Micutzu, la iUmor

Micutzu va simți pe pielea lui ce greu e să fii jurat la iUmor. Cunoscutul stand-upper va primi „botezul” iUmor din partea lui Radu Pietreanu. Nici pentru Pietreanu nu a fost o sarcină tocmai ușoară, pentru că, așa cum a subliniat Cheloo, „oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu”.

Micutzu este juratul surpriză de la iUmor
Micutzu este juratul surpriză de la iUmor

Juratul surpriză al ediției cu numărul șase din cel de-al 12-lea sezon iUmor, Micutzu, va fi ținta glumelor acide ale lui Radu Pietreanu. Și se pare că „zeul umorului românesc”, așa cum este considerat Radu Pietreanu de Cheloo, a reușit  ceea ce Mihai Bendeac a numit „cel mai bun roast din acest sezon iUmor”.

Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat, care nu a mai reușit să spună decât „Nu pot să îmi revin!”.

Delia, colega lui Micutzu de la masa juriului, a fost și ea impresionată de impactul pe care roastul lui Pietreanu l-a avut asupra stand-upperului: „Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”.

Citește și: Replica genială a lui Răzvan Exarhu, după ce a fost criticat că s-a dus la iUmor

Cine va mai glumi pe seama lui Micutzu la iUmor

De asemenea, Renata (Doina Teodoru), iubita lui Micutzu din serialul „Băieți de oraș”, vine la pupitrul roast-ului iUmor pentru a glumi pe seama partenerului său din serial.

„În acestă seară, Renata a fost cu adevărat inamicul numărul 1 al lui Micutzu”, a fost comentariul lui Cheloo. Telespectatorii pot afla ce surprize i-au fost pregătite noului jurat, dar și cine este cel de-al treilea invitat al roast-ului lui Micutzu urmărind cea mai nouă ediție iUmor din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Petru Bîrlădeanu, moment savuros de roast la adresa surorii sale. Cum a reacționat Monica: «Știam că poate spune lucruri dureroase»

Cum a fost experiența de jurat pentru Micutzu

Micutzu nu este străin de show-ul de stand up comedy de la Antena 1. El a fost invitat special în mai multe ediții ale emisiunii, dar a recunoscut că de data aceasta provocarea a fost una specială. Mai mult, vedeta a spus că a luat greu decizia de a face parte din juriu.

„Mi-a luat o săptămână să accept provocarea de a fi jurat iUmor pentru o ediție și încă nu știu de ce am făcut-o. Pentru această ediție îmi propun să mă bazez pe colegii mei pentru că ei știu deja ce este de făcut și voi încerca să dau like acolo unde Cheloo va da dislike.

Deși nu pare, sunt foarte empatic, simt și sunt influențat de emoțiile oamenilor din jur și acesta este și motivul pentru care cred că nu aș fi bun ca jurat permanent al emisiunii. Cu toate acestea, voi fi un jurat sincer și dacă va fi un număr pe care nu îl voi considera amuzant, nu voi râde, oricum râd foarte greu și rar”, a declarat Micutzu, cel de-al patrulea jurat al ediției din această duminică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net