Replica genială a lui Răzvan Exarhu, după ce a fost criticat că s-a dus la iUmor

Ultima actualizare:

Răzvan Exarhu a fost cel de-al patrulea jurat în ediția de duminică a emisiunii iUmor de la Antena 1. S-a lăsat cu umor inteligent, cu roast-uri acide din partea unor vechi prieteni ai celebrului om de radio și, cu siguranță, show-ul s-a ales cu mulți fani noi.

Răzvan Exarhu a fost cel de-al patrulea jurat iUmor în ediția de duminică, 6 martie
Răzvan Exarhu a fost cel de-al patrulea jurat iUmor în ediția de duminică, 6 martie

Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă au venit să-l ia la roast pe Răzvan Exarhu, ajutându-l astfel să devină jurat iUmor cu drepturi depline. Iar realizatorii emisiunii i-au făcut surpriza de a-l aduce pe Brent Ray Fraser ca să-i facă portretul, în felul lui aparte, cu ajutorul organului genital. Brent a făcut senzație în sezonul al doilea al show-ului de la Antena 1.

Dacă la roast-urile prietenilor săi Exarhu a râs cu lacrimi, la surpriza cu portretul a rămas fără replică, ceea ce chiar e dificil pentru un om mereu cu glumele la el.

Exarhu a anunțat pe rețelele sociale că va fi în platoul iUmor duminică, iar reacțiile fanilor au fost împărțite. Unii, nefamiliarizați cu show-ul, au crezut că Răzvan are de gând să părăsească emisiunea lui matinală de la radio, iar alții au promis că se vor uita pentru prima oară în viața lor la iUmor.

Au fost însă și reacții din nucleul dur de fani ai emisiunii de la Antena 1. Aceștia au contestat locul lui Exarhu alături de jurații tradiționali, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

”Credeam că trebuie să ai măcar simțul umorului ca să ajungi în juriu”, i-a scris lui Răzvan Exarhu un fan pe Facebook. Răspunsul matinalului de la Rock FM a venit imediat și a demonstrat că are nu doar simțul umorului, dar și un simț ascuțit al autoironiei, o pasăre atât de rară în mediul online românesc.

”Păi ce șansă aș fi avut, dacă aveau?”, i-a replicat Exarhu, iar reacția lui a strâns imediat peste o sută de aprecieri.

Sezonul 12 iUmor aduce un jurat surpriză în fiecare emisiune

Ediția cu numărul 12 a show-ului de stand up vine cu o noutate absolută, atât pentru telespectatori, cât și pentru membrii juriului.

Spre deosebire de sezoanele anterioare, când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo luau loc la masa juriului, sezonul 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru în fiecare ediție.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net