Raluca Bădulescu și Serghei Mizil, împreună pe OnlyFans? „Îi ceri permisiunea doamnei Cora”

Raluca Bădulescu l-a convins pe Serghei Mizil să apară cu ea pe site-ul OnlyFans, unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți? Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta crează conținut pentru adulți. Însă, se pare că acum și-a găsit și un partener pe măsură.

Raluca Bădulescu și Serghei Mizil, împreună pe OnlyFans? / foto: colaj Instagram
Raluca Bădulescu și Serghei Mizil, împreună pe OnlyFans? / foto: colaj Instagram

Recent, Raluca Bădulescu și Serghei Mizil au fost invitați în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”, unde au abordat mai multe subiecte. Însă, cel mai discutat subiect, care a stârnit curiozitatea internauților, a fost faptul că vedeta este prezentă pe platformele pentru adulți. În plus, se pare că acum și-a găsit și un partener pe măsură, Serghei Mizil! S-au decis cei doi să creeze împreună conținut pe OnlyFans?

Raluca Bădulescu: Eu vreau să fac content cu Serghei, asta să se știe. Tu îți dai seama ce bombă intergalactică nucleară ar fi, nimeni nu s-ar aștepta și nu s-ar vedea și nu ar mai exista așa ceva

Serghei Mizil: „Mă pui să mă zgândăresc cu vib****rul sau ceva?”

Raluca Bădulescu: „Nu e adevărat, dar cum să faci tu așa ceva? Dacă facem content împreună, facem noi doi ceva. Îi ceri permisiunea doamnei Cora. Eu merg pe mâna lui Serghei, merg pe ce vrea el. Îi fac orice”

„Copilul are 22 de ani, are viața lui, are casa lui, are gagicile lui”

De asemenea, Raluca Bădulescu a deschis din nou subiectul despre fiul ei: „Multă lume m-a întrebat ce zice copilul despre faptul că fac eu OnlyFans. Copilul are 22 de ani, are viața lui, are casa lui, are gagicile lui, este foarte open-minded. Este crescut liber, face ce vrea. Seamănă pe mă-sa și pe tată-său. Învață, este eminent, are un job foarte bun. Cum îi place școala, la fel de mult îi place viața și petrecerea, dar eu sunt mândră de el”,  a mai spus vedeta.

Cu toate că a fost criticată dur pentru că și-a făcut cont pe o platformă cu conținut destinat adulților, Raluca Bădulescu a precizat că nu o vede cu ochi răi, cum o fac oamenii de rând, și că este o oportunitate diferită: „Văd această platformă ca pe un loc în care poți să te manifești creativ, liber, să oferi conținut exclusiv și perspective diferite de cele prezentate până acum pe rețelele de socializare. Sunt foarte multe vedete de renume din afară care postează materiale spectaculoase, behind the scene, exclusivități și ele au fost o inspirație pentru mine.

Bineînțeles, este și un business. Deja am realiza câteva lucruri interesante prin care îi voi bucura pe iubitorii de frumos și de modă. E un concept îndrăzneț, provocator, care spune ceva despre femeia puternică și liberă. Vă mulțumesc că mă însoțiți și aici, într-un spațiu nonconformist și creativ”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix jpg
augustin viziru colaj instagram jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
netflix pixabay jpg
image png
image png
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net