Regina TikTok-ului, Elena Luminița Popa, moment memorabil cu starul porno Rocco Siffredi, la iUmor

Ultima actualizare:

Cea denumită «regina TikTok-ului» din România, Elena Luminița Popa, a ajuns pe scena iUmor, într-o ediție memorabilă, care l-a avut ca invitat special ca jurat pe starul filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi. Influencerița, în vârstă de 58 de ani, și legendarul actor au oferit o reprezentație savuroasă de comedie, care a aruncat publicul în delir. 

image

Doamna Elena Luminița Popa, 58 de ani, de meserie farmacistă, a ajuns extraordinar de populară pe platforma de socializare TikTok, unde a adunat peste 9.700 de urmăritori, datorită clipurilor live pe care le postează. De la celebritatea pe platforma de social-media la succesul în fața unui public live nu a mai fost decât un pas, căci, recent, atipica influenceriță a ajuns pe scena de la iUmor

Jurații Delia, Cheloo și Costel au rămas mască când au văzut-o pe concurentă și au recunoscut-o imediat. Ceea ce a făcut situația și mai interesantă a fost faptul că juratul special al ediției a fost chiar starul filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi. Delia i-a explicat actorului Elena Luminița Popa este foarte populară pe TikTok, iar Rocco Siffredi o studia confuz și intrigat, în același timp, pe influenceriță. 

La un moment dat, Rocco Siffredi a făcut un gest complet neașteptat și s-a adresat direct doamnei Elena: «Pot să urc pe scenă», a întrebat actorul. Delia l-a încurajat degrabă: «Da, da sigur, cum să nu». 

«Doamnă aveți grijă, că este star internațional, este celebru peste mări și țări», i-a spus Delia influenceriței, care habar nu avea cine era de fapt actorul. 

Ceea ce a urmat a fost unul dintre cele mai amuzante și mai memorabile momente de pe scena iUmor. Actorul din filmele pentru adulți Rocco Siffredi a urcat alături de regina TikTok-ului Elena Luminița Popa pentru a imortaliza momentul pentru platforma de socializare. 

«Doamnă, spune-ți după mine! Foarte Curând veți vedea primul video pe TikTok, pe care nu vi l-ați imaginat vreodată! Iar eu voi fi în spatele tău, nu-ți face griji», i-a spus Rocco, doamnei Luminița Popa. 

Cum a reacționat Delia față de Rocco Sifreddi la iUmor?

În cadrul ediției respective, jurații au fost extraordinar de surprinși, când și-au dat seama că actorul Rocco Siffredi va fi «colegul» lor, cel care-i va ajuta să ia decizii valoroase în privința concurenților. 

Delia a mărturisit că nu a văzut nicio producție de-ale actorului. 

Nu știu niciun film de-al domnului, dar ce crezi c-am să fac? Am să mă uit la documentarul despre el“, a mărturisit Delia la filmările iUmor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net