Robert Turcescu revine în televiziune, la opt ani după ce a recunoscut că a lucrat sub acoperire

Robert Turcescu revine în televiziune, la B1 TV, chiar postul unde a recunoscut că a lucrat ca locotenent colonel sub acoperire, în 2014. El a făcut, pe atunci, autodenunţul în emisiunea Sorinei Matei, după ce a publicat o serie de documente pe blogul personal.

Robert Turcescu  (44 de ani) jpeg
Robert Turcescu

Robert Turcescu s-a desconspirat ├«n direct, acum opt ani, la emisiunea Sorinei Matei, de la postul B1 TV. Acum, el revine ├«n televiziune, la acela┼či canal, cu show-ul ÔÇťSub semnul ├«ntreb─âriiÔÇŁ, noteaz─â paginademedia.ro. Noua sa emisiune va avea acela┼či nume ca cel al programului pe care ├«l realiza ┼či ├«n 2014, doar c─â acum difer─â intervalul orar ├«n care va fi difuzat─â. Turceascu va ap─ârea pe post ├«ntre orele 16 ┼či 18, nu ├«n Prime-Time.

Emisiunea lui Turcescu va lua locul show-ului ÔÇťSe ├«nt├ómpl─â acumÔÇŁ, al lui Tudor Barbu, care a devenit director al postului TVR 3.

Prima edi┼úia a ÔÇťSub semnul ├«ntreb─âriiÔÇŁ va fi difuzat─â luni, 2 mai.

Robert Turcescu, autodenunţ în 2014

├Än 2014, Robert Turcescu a ┼čocat ├«ntreaga pres─â din Rom├ónia, c├ónd a publicat pe blogul s─âu documente care atestau c─â a fost locotenent colonel sub acoperire. El a pus, la vremea aceea, copii ale unui livret militar cu fotografia lui ┼či dou─â ┼čtate de plat─â, care ar fi fost ultimele sume de bani primit Conform livretului, Robert Turcescu a fost avansat ├«n 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B

├Än textul intitulat ÔÇťM─ârturisire ┼či spovedanieÔÇŁ, Turcescu scria ┼či de ce a decis s─â fac─â totul public.

Acesta este documentul postat de Robert Turcescu ce demonstreaz─â c─â a fost locotenent colonel sub acoperire jpeg
Acesta este livretul publicat, în 2014, de Robert Turcescu

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos c├óteva dintre statele de plat─â, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales s─â nu-l tr─âdez pe bunul Dumnezeu ┼či s─â fac aceast─â m─ârturisire publica. Refuz s─â fiu Iuda ├«n fa┼úa lui Christos, chiar dac─â ast─âzi, celor ce vor citi ┼či vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se ├«nt├ómpl─â. Ruga┼úi-v─â pentru mine ┼či cu mine s─â fim ierta┼úi ┼či izb─âvi┼úi. Sunt preg─âtit sa ├«ndur oprobiul public, ├«l merit, dar sper sa avem parte de legi si de judec─âtori drepti. Cu Dumnezeu ├«nainte ┼či va fi bine! V─â cer iertare tuturor!", a fost mesajul lui Robert Turcescu.

El a mers apoi, ├«n aceea┼či zi, ├«n emisiunea Sorinei Matei, unde a confirmat totul ┼či a anun┼úat c─â nu va mai realiza ÔÇťSub semnul ├«ntreb─âriiÔÇŁ. Turcescu a plecat dup─â jum─âtate de or─â ┼či a refuzat s─â r─âspund─â ├«ntreb─ârilor celor afla┼úi ├«n studio.

Robert Turcescu a intrat în politică, după autodenunţ

Robert Turcescu a fost devenit cunoscut datorit─â emisiunii 100%, de la Realitatea TV, din anii 2000. El a mai lucrat la Evenimentul Zilei, ├«ntre 1997 ┼či 2003. A revenit la EVZ ├«n 2015, dup─â autodenun┼úul de la B1 TV.

La un an ┼či jum─âtate de la autodenun┼ú, Turcescu a intrat ├«n politic─â, iar ├«n 2016 a candidat la Prim─âria Bucure┼čti din partea Partidului Mi┼čcarea Popular─â (PMP). A avut postul de vicepre┼čedinte al PMP ┼či cel de pre┼čedinte interimar al PMP Bucure┼čti.

Robert Turcescu este c─âs─âtorit, din 2014, cu Oana Nu┼úu, care i-a devenit so┼úie dup─â doar trei luni de rela┼úie. Cei doi au ├«mpreun─â o feti┼ú─â, n─âscut─â ├«n 2015. Robert mai are o fat─â, Ioana, din prima c─âsnicie. El ┼či prima so┼úie, Corina, au divor┼úat ├«n 2004. 

Omul de televiziune a mai fost implicat ├«ntr-o rela┼úie cu Oana S├órbu, care a durat zece ani ┼či s-a terminat discret, ├«n 2013.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

carmen tanase jpeg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image png
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
mircea solcanu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg