Robert Turcescu revine în televiziune, la opt ani după ce a recunoscut că a lucrat sub acoperire

Ultima actualizare:

Robert Turcescu revine în televiziune, la B1 TV, chiar postul unde a recunoscut că a lucrat ca locotenent colonel sub acoperire, în 2014. El a făcut, pe atunci, autodenunţul în emisiunea Sorinei Matei, după ce a publicat o serie de documente pe blogul personal.

Robert Turcescu
Robert Turcescu

Robert Turcescu s-a desconspirat în direct, acum opt ani, la emisiunea Sorinei Matei, de la postul B1 TV. Acum, el revine în televiziune, la acelaşi canal, cu show-ul “Sub semnul întrebării”, notează paginademedia.ro. Noua sa emisiune va avea acelaşi nume ca cel al programului pe care îl realiza şi în 2014, doar că acum diferă intervalul orar în care va fi difuzată. Turceascu va apărea pe post între orele 16 şi 18, nu în Prime-Time.

Emisiunea lui Turcescu va lua locul show-ului “Se întâmplă acum”, al lui Tudor Barbu, care a devenit director al postului TVR 3.

Prima ediţia a “Sub semnul întrebării” va fi difuzată luni, 2 mai.

Robert Turcescu, autodenunţ în 2014

În 2014, Robert Turcescu a şocat întreaga presă din România, când a publicat pe blogul său documente care atestau că a fost locotenent colonel sub acoperire. El a pus, la vremea aceea, copii ale unui livret militar cu fotografia lui şi două ştate de plată, care ar fi fost ultimele sume de bani primit Conform livretului, Robert Turcescu a fost avansat în 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B

În textul intitulat “Mărturisire şi spovedanie”, Turcescu scria şi de ce a decis să facă totul public.

Acesta este livretul publicat, în 2014, de Robert Turcescu
Acesta este livretul publicat, în 2014, de Robert Turcescu

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!", a fost mesajul lui Robert Turcescu.

El a mers apoi, în aceeaşi zi, în emisiunea Sorinei Matei, unde a confirmat totul şi a anunţat că nu va mai realiza “Sub semnul întrebării”. Turcescu a plecat după jumătate de oră şi a refuzat să răspundă întrebărilor celor aflaţi în studio.

Robert Turcescu a intrat în politică, după autodenunţ

Robert Turcescu a fost devenit cunoscut datorită emisiunii 100%, de la Realitatea TV, din anii 2000. El a mai lucrat la Evenimentul Zilei, între 1997 şi 2003. A revenit la EVZ în 2015, după autodenunţul de la B1 TV.

La un an şi jumătate de la autodenunţ, Turcescu a intrat în politică, iar în 2016 a candidat la Primăria Bucureşti din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP). A avut postul de vicepreşedinte al PMP şi cel de preşedinte interimar al PMP Bucureşti.

Robert Turcescu este căsătorit, din 2014, cu Oana Nuţu, care i-a devenit soţie după doar trei luni de relaţie. Cei doi au împreună o fetiţă, născută în 2015. Robert mai are o fată, Ioana, din prima căsnicie. El şi prima soţie, Corina, au divorţat în 2004. 

Omul de televiziune a mai fost implicat într-o relaţie cu Oana Sârbu, care a durat zece ani şi s-a terminat discret, în 2013.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net