Fiica lui Robert Turcescu a devenit major─â. Cum arat─â ┼či ce planuri are superba domni┼čoar─â

image
Robert Turcescu ┼či fiica lui, Ioana, ├«ntr-o fotografie mai vechefoto: arhiva personala

Anii au trecut! Parc─â mai ieri Ioana era o feti╚Ť─â cu codi╚Ťe ├«mpletite, acum este o major─â superb─â, cuminte, care ├«╚Öi bucur─â celebrul tat─â cu realiz─ârile ei. Azi, 7 noiembrie, fiica lui Robert Turcescu a ├«mplinit 18 ani, o v├órst─â la care ┼čtie deja ce va face cu via╚Ťa ei. Se preg─âte╚Öte intens pentru admiterea la o facultate de prestigiu, din America.

Click!: La mul╚Ťi ani pentru Ioana! Ave╚Ťi ├«n familie o major─â frumoas─â ╚Öi cuminte.

Robert Turcescu: Mie ├«mi tot vine s─â spun c─â e un copil. O t├ón─âr─â care, din punctul meu de vedere, a crescut absolut superb, e inteligent─â, extrem de pasionat─â de tot ceea ce face ╚Öi pune suflet ├«n tot ce face. E un om cu o personalitate extraordinar─â, a╚Öa ├«nc├ót, ├«nc─â din perioada trecerii de la copil─ârie, la adolescen╚Ť─â, nu am avut niciodat─â impresia c─â stau de vorb─â cu un copil, ci cu un copil foarte matur.

image
Ioana este o adolescent─â superb─â

Anul viitor sus╚Ťine ╚Öi bacalaureatul. ┬á

Da, asa este, însă până atunci este în focuri pentru admitere. Vrea să studieze în SUA, o interesează comunicarea publică. Ea a realizat emisiuni de radio, emisiuni tv, a scris și la un ziar. O interesează zona de public speaking și sper să își îndeplinească și visul de a deveni un scriitor de mare succes, pentru că are talent. Nu o spun doar eu, ci și profesorii ei.

Nu o s─â v─â fie greu c─â va sta departe de dumneavoastr─â? V─â g├óndi╚Ťi ╚Öi la faptul c─â nu se va mai ├«ntoarce ├«n ┼úar─â?

O s─â fie greu, dar eu c├ónd am luat decizii cu via╚Ťa mea,┬á am ales s─â fac o meserie ce mi se potrive╚Öte ╚Öi a╚Öa am educat-o ╚Öi pe Ioana. Niciodat─â nu va sim╚Ťi c─â merge la serviciu, dac─â va face ceva ce iube╚Öte. A╚Öa cum m-am str─âduit ├«n ace╚Öti 18 ani, m─â voi str─âdui s─â fiu ╚Öi de acum ├«ncolo al─âturi de ea ╚Öi s─â o sus╚Ťin ├«n tot ceea ce face. Mi-e greu s─â cred c─â se va mai ├«ntoarce. M─â uit la colegii ei care studiaz─â deja acolo ╚Öi to╚Ťi au planuri s─â r─âm├ón─â.

image
Ioana, al─âturi de tat─â ei, Robert Turcescu, so┼úia acestuia, Oana Nu┼úu, ┼či fiica lor, Vera

Ave╚Ťi emo╚Ťii pentru aceast─â zi? ┬áCe amintiri v─â emo╚Ťioneaz─â ╚Öi v─â aduc lacrimi ├«n ochi?

Am emo╚Ťii pentru ziua de azi. Anii au trecut, dar m-am aflat tot timpul l├óng─â ea ╚Öi am avut o rela╚Ťie tat─â-fiic─â foarte bun─â. ├Än sufletul ei, nu e doar o v├órst─â. ╚śtie c─â se apropie cu pa╚Öi repezi de momentul ├«n care va zbura din cuib. Ca de fiecare dat─â, genul acesta de moment ├«╚Ťi aduce suplimentar emo╚Ťii. Pentru c─â eu m─â g├óndesc la clipa┬á aceea c├ónd mi-au pus-o prima dat─â ├«n bra╚Ťe, iar acum m─â uit la ea ╚Öi mi se pare c─â anii s-au scurs foarte repede. Sunt un tat─â fericit!

image
Ioana, al─âturi de tat─â ei, Robert Turcescu, so┼úia acestuia, Oana Nu┼úu, ┼či fiica lor, Vera

Click!: Ce cadou i-a╚Ťi preg─âtit?

R.T.:Va primi un ceas, care sper s─â r─âm├óna o amintire foarte frumoas─â, dar ╚Öi foarte ┬ámulte flori ╚Öi alte multe bucurii pe care i le-a preg─âtit surioara ei, Vera (n.r. feti┼úa pe care Robert Turcescu o are cu actuala so┼úie, designerul Oana Nu┼úu). Va avea ╚Öi o petrecere al─âturi de colegi, bine├«n╚Ťeles!

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg