Românul care are 16 copii cu două surori uimește din nou. Și-a dorit și a treia parteneră și spune că duce o viață perfectă

Ultima actualizare:

George Chirilă, un român care a captat atenția publicului prin povestea sa neobișnuită de viață, continuă să uimească prin alegerile sale neconvenționale. Bărbatul are 16 copii cu două surori și a fost aproape să aducă o a treia femeie în viața sa. George Chirilă, originar din Iași, duce o viață pe care o descrie ca fiind „perfectă”, trăind împreună cu cele două partenere și copiii lor într-o armonie care contrazice orice așteptare convențională.

George Chirilă. Foto: captură.
George Chirilă. Foto: captură.

O viață de familie atipică

Povestea lui George Chirilă începe cu o relație tradițională, care a evoluat în ceva cu totul ieșit din comun. După ce s-a căsătorit cu Nicoleta, Chirilă i-a mărturisit acesteia că s-a îndrăgostit de sora ei, Mariana. Spre surprinderea multora, Nicoleta a înțeles și a acceptat situația, chiar dacă inițial a suferit. În loc să ducă la conflicte și despărțiri, această mărturisire a întărit legătura dintre toți trei, permițându-le să trăiască împreună și să-și întemeieze o familie numeroasă.

Cum reușește să mențină armonia

În cadrul emisiunii „Viața fără filtru”, George Chirilă a dezvăluit cum reușește să mențină armonia în familia sa extinsă. El a vorbit despre abordarea sa neconvențională a geloziei, explicând cum a convins-o pe Nicoleta să elimine acest sentiment, pe care îl consideră dăunător. „Viețuirea cu ele mi-a adus numai gânduri bune... Ele s-au încrezut în mine”, a spus Chirilă, subliniind că, prin încredere și comunicare, a reușit să construiască o relație bazată pe respect reciproc și iubire.

Chirilă afirmă că nu și-a înșelat niciodată soțiile și că nu a avut contacte sexuale cu alte femei. „Înafară de aceste soții ale mele care sunt ale mele și doar ale mele, luate de fecioare, eu nu am cunoscut altă femeie, dacă ne referim la partea sexuală”, a declarat el, subliniind fidelitatea sa față de Nicoleta și Mariana.

Dragostea pentru viața la țară

Pe lângă viața sa de familie, George Chirilă este un mare iubitor al vieții la țară. Locuind pe o proprietate mare, cu multe hectare de teren agricol, Chirilă și familia sa trăiesc o viață simplă, dar împlinită, aproape de natură. Andrei, unul dintre fiii săi, se ocupă zilnic de animale și își ajută tatăl la muncile câmpului.

Chirilă apreciază simplitatea vieții rurale și este mândru de domeniul pe care l-a construit de-a lungul anilor. „Am stat o perioadă în pădure, dar ele nu s-au îngrijorat pentru că știau că mereu mă întorc”, a spus el despre perioadele în care a ales să trăiască în sălbăticie pentru a se reconecta cu natura și cu sine însuși.

Aproape de o a treia parteneră

Un alt capitol fascinant din viața lui George Chirilă este tentativa sa de a aduce o a treia femeie în familie. Chirilă a mărturisit că a fost aproape de a începe o relație cu o altă femeie, întâlnită într-un grup de cunoaștere. Relația lor a fost bazată pe o „foame de cunoaștere” comună, dar, în cele din urmă, Chirilă a ales să nu continue, consultându-se cu „strămoșii săi”. El susține că decizia a fost influențată de legătura sa spirituală profundă cu strămoșii și cu moștenirea sa culturală.

M-am sfătuit cu unul din strămoșii mei. În ideea de șamanism, tu care ești acum în viață ești actorul care joacă în planul fizic, dar tu ești exact legat de strămoși. Ei întotdeauna colaborează”, a explicat el, evidențiind cât de mult contează pentru el tradiția și înțelepciunea transmisă din generație în generație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net