Rezultat istoric! Războinicii i-au făcut praf pe Faimoși cu un scor umilitor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Episodul din această seară de la Survivor România 2022 a debutat cu o nouă provocare pentru Războinici și Faimoși, iar premiul pus la bătaie a fost unul la care niciunul dintre concurenți nu s-ar fi așteptat. 

Scor istoric! Războinicii i-au făcut praf pe Faimoși cu un scor umilitor
Scor istoric! Războinicii i-au făcut praf pe Faimoși cu un scor umilitor

Competiția Survivor România 2022 a adus o nouă provocare concurenților, un joc al comunicării, la sfârșitul căruia fericiții câștigători aveau să se bucure de mesaje transmise direct de familie și prietenii de acasă. 

Prima confruntare dintre echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor s-a dat între Cătălin Zmărăndescu și Blaze, iar luptătorul a câștigat primul punct pentru echipa sa. Au urmat apoi TJ Miles și Relu Pănescu care și-au testat limitele pentru a câștiga un punct în avantajul echipei fiecăruia. Confruntarea a fost una extrem de strânsă și plină de adrenalină, iar într-un sfârșit Relu Pănescu a fost cel care a egalat scorul și a obținut primul punct din jocul comunicării pentru Războinici. 

Confruntarea din Laura Giurcanu și Alexandra Duli a pus la încercare abilitățile fizice ale fiecărei concurente, iar vedeta din tabăra Faimoșilor a adus al doilea punct pentru echipă. 
Elena Chiriac și Mihaela Stan au făcut o cursă frumoasă pe traseu și ambele au dat tot ce aveau mai bun. Elena Chiriac a pierdut primul punct pentru Faimoși la proba de înot, apoi fetele au întâmpinat câteva dificultăți, mai ales Elena care a căzut în apă și a irosit minute bune în fața adversarei sale. 

Gimnastul Marian Drăgulescu a pierdut în fața lui Alexandru Nedelcu

Oboseala de la Survivor și-a spus cuvântul în cazul Elenei Chiriac și într-un sfârșit, Mihaela Stan a câștigat punctul pentru echipa Războinicilor, iar la acest moment scorul era de 6 la 2 pentru Războinici. 

Confruntarea finală din cadrul jocului comunicării s-a dat între Marian Drăgulescu și Alexandru Nedelcu. Concurentul de la Războinici a obținut un avantaj în fața lui Marian Drăgulescu. Cei doi au avut o luptă foarte tensionată, iar scorul a evoluat de la 8 la 2 pentru Războinici la 9 la 2. 

Scorul final după proba jocului de comunicare a fost de 10 la 2 în favoarea Războinicilor, un rezultat istoric în cadrul acestei ediții. 

Faimoșii au fost extrem de dezamăgiți, iar cel mai afectat a fost Cătălin Zmărăndescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net