Sebi și-a presimțit moartea? Dezvăluirile cumplite ale tatălui studentului ucis la 2 Mai, de Vlad Pascu: „Merge de două ori la psiholog pe săptămână...”

Cazul accidentului de la 2 Mai, unde doi studenți au fost uciși într-un accident provocat de beizadeaua Vlad Pascu, a cutremurat o țară întreagă. La nici un an de la moartea cumplită a celor doi tineri, Sebi și Roberta, care a îndurerat și revoltat mii de oameni, tatăl băiatului face dezvăluiri emoționante. Familiile au rămas profund marcate, asta în timp ce își caută dreptatea. 

Sebi și-a simțit moartea?
Sebi și-a simțit moartea?

Sebi și-a simțit moartea?

Invitat în podcastul realizat de Mihai Morar, Valentin Olariu, tatăl lui Sebi Olariu, a rememorat clipele tragice pe care el și familia le trăiește de când băiatul s-a stins din viață. Anul trecut, Roberta Dragomir și Sebastian, își găseau sfârșitul în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, cu o familie înstărită, s-a urcat drogat la volan și a intrat în plin în grupul în care cei doi tineri se aflau. Impactul a fost atât de puternic, încât trupurile celor doi tineri au fost sfâșiate, pur și simplu.

Tatăl lui Sebi a aflat că fiul său nu mai este după ce a primit un telefon de la pompe funebre. A crezut inițial că este o glumă, însă apoi și-a dat seama de adevărul crunt. Din acea zi, bărbatul povestește că toată familia este devastată. Mama și sora lui Sebi reușesc să mai adoarmă doar cu pastile, iar toată casa se simte ca un „cavou”. Acesta a povestit despre momentul în care și-a strâns fiul în brațe pentru ultima dată. 

Noi suntem o familie modestă, o familie care trage tot anul ca să putem să mergem într-o vacanță, poate două pe an, în familie, toți patru. Sebi era un om special, student la geografie, planifica fiecare vacanță. Anul trecut am fost în Italia și Franța. A fost cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o noi până acum. Ne-am întors din vacanță, Sebi a venit la mine, el iubea mult oamenii și mi-a zis că are un coleg care își face ziua și voia să meargă la 2 Mai. I-am zis că se poate duce, dar nu cu mașina, că avea o problemă la distribuție. A zis că merge cu trenul.  

A doua zi a plecat, eu plecând la muncă de la 5:30, mi-am luat rămas bun seara, m-a luat în brațe, m-a pupat, i-am dat niște bani. Bani împrumutați de la mama mea. A fost prima dată când m-a luat în brațe și mi-a mulțumit. El a mers la 8:30 la gară, dus de bunicul lui. Era prima dată când mergea cu trenul. La 12:00 l-am sunat și mi-a zis că e cald în tren (…). Au ajuns, seara ne-a sunat și ne-a spus că se duce în club și ne vedem a doua zi.

A doua zi am plecat la muncă, era sâmbătă, cea mai nenorocită sâmbătă din viața mea. M-am dus la muncă, în pauza de masă de la 10:30 am primit un telefon. Era o doamnă de la pompe funebre, ne-a spus că este din 2 Mai și că are să îmi dea o veste: Băiatul dumneavoastră a murit într-un accident. Eu știind că el nu a plecat cu mașina și că se fac farse, am închis telefonul”, a povestit cu lacrimi în ochi, tatăl lui Sebi.

Valentin Olariu a mai mărturisit că, dacă nu era fiica lor, Selena, sora în vârstă de 17 ani a lui Sebi, în acest moment ei n-ar mai fi fost în viață. Copila și-a sărbătorit ziua de naștere cu 9 zile înainte de moartea fratelui său.

„El ne ținea uniți”

Dacă nu era Selena, noi nu mai eram aici. Noi acum luptăm doar pentru Selena, ea nu e bine, merge de două ori la psiholog pe săptămână. Selena trece de la o stare la alta. Ea pe 10 august împlinește 18 ani, iar pe 19 Sebi a murit. Am încercat să îi spunem să își facă ziua, a zis că pentru ea ultima ei zi de naștere acolo va rămâne (în ultima vacanță cu toată familia). Nu știu dacă putem să o facem să fie cu prietenii, eu simt că Sebi, de sus, vrea să fie cum eram de fiecare dată, el ne ținea uniți, el ne împăca atunci când ne certam.”, a mai spus îndurerat tatăl.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net