Show de talente cu scandal! Concurenții acuzați că au trișat: «Un incident profund nefericit»

Ultima actualizare:

Show-ul de talente «Dansez pentru tine», din Marea Britanie a avut parte de un moment controversat atunci când o echipă ce a gafat grosolan, în timpul reprezentației, a fost aleasă câștigătoare de jurați. Situația a generat un val de nemulțumiri din partea publicului, care i-a acuzat pe producători că au favorizat concurenții.

sursa FOTO captură video BBC
sursa FOTO captură video BBC

Unul dintre cele mai populare show-uri de la televiziunea britanică «Dansez pentru tine», varianta UK, s-a aflat în mijlocul unei controverse, după ce unul dintre cuplurile de concurenți a căzut pe scenă și li s-a permis să reia reprezentația. Nu numai atât, ci la sfârșitul probei, jurații a declarat echipa respectivă ca fiind câștigătoare. 

Echipa care a fost ținta controverselor a fost formată din Fleur East, în vârstă de 35 de ani, și partenerul ei Vito Coppola. Cei doi au avut parte de un accident chiar la începutul reprezentației, din cauza recuzitei. Fleur East a alunecat în timpul unei mișcări coregrafice și l-a tras și pe partenerul ei, Vito, după ea, amândoi suferind o accidentare destul de urâtă. 

La acel moment producătorii au oprit show-ul și cei doi concurenți au fost atent verificați, pentru a se stabili dacă pot continua concursul. Din fericire cei doi nu au suferit leziuni, așa că jurații le-a dat permisiunea să înceapă din nou reprezentația. Postul de televiziune nu menționat nimic despre acest incident și l-a tăiat complet din înregistrare. 

Sursele au confirmat: «Jurații nu au făcut referire la incident»

Echipa s-a descurcat fantastic pe ringul de dans, iar jurații i-au declarat pe Fleur East și Vito Coppola câștigători, însă acest fapt a stârnit revoltat publicului când au aflat că de fapt cei doi au eșuat inițial și au mai primit o a doua șansă. 

Întregul incident a fost ținut secret față de telespectatori, nu a fost difuzat și nici menționat față de public, după cum a declarat o sursă pentru The Sun.

"A fost un incident profund nefericit și nu a fost vina lui Fleur sau Vito. În aproximativ cinci secunde, când trebuia să-l tragă pe Vito în scaunul de recuzită, i-au alunecat picioarele. S-a prăbușit, trăgându-l și pe Vito după ea. Impactul a fost foarte dur, spectatorii din sală au fost șocați și s-au auzit sunete de uimire. 

Săraca Fleur părea uluită și devastată și nimeni nu-și putea da seama ce anume se întâmplase. Au început din nou dansul și, evident, această a doua versiune a fost cea difuzată. Jurații nu au făcut referire la incident. Unii au fost supărați din cauza acestui aspect."

Cum a reacționat postul de televiziune la acest scandal?

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat: „După un incident cu o recuzită de la începutul reprezentației de dans a lui Fleur și Vito, a fost luată decizia de a opri show-ul pentru a verifica dacă au fost răniți. Deoarece nu au început propriu-zis să danseze înainte ca incidentul să aibă loc, s-a decis că ar putea începe din nou reprezentația, odată ce s-a confirmat că sunt apți să facă acest lucru”.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net