Și-a înșelat Cornel Palade soția? Actorul a rupt tăcerea: „Dacă am avut o aventură...”

Și-a înșelat sau nu soția? Invitat la prima ediție din noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D, Cornel Palade a vorbit deschis despre episodul de adulter din 2013, care a fost pe punctul să-i distrugă căsnicia.

Cornel Palade (70 de ani) și soția sa, Iuliana Palade (60 de ani), trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 30 de ani. Mariajul lor, însă, a fost cât pe ce să se destrame în 2013, atunci când Iuliana și-a acuzat soțul de infidelitate.

Cornel Palade și Iuliana au fost la un pas de despărțire în 2013

Conform declarațiilor de atunci ale femeii, actorul ar fi avut o amantă, o tânără, în vârstă de 27 de ani, care îi sucise total mințile. După declarațiile publice ale Iulianei, Cornel Palade a ieșit, însă, imediat și a negat cu vehemență existența unui adulter.

Potrivit spuselor femeii trădate, acesta nu ar fi fost primul episod în care actorul și-ar fi înșelat soția.

Cornel Palade: „Nevastă-mea a început să dea din casă”

Invitat, duminică, în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată de Kanal D, actorul și-a asumat faptul că a călcat strâmb în căsnicia sa, însă, în ciuda acestui lucru, el susține că nu și-a neglijat niciodată familia.

„Nu, viața este o sumă de vicii și e bine să le păstrăm. Important e să conștientizezi că sunt vicii și să nu ți se pară că sunt calități. N-a fost niciodată discuția să-mi părăsesc căminul și să plec de lângă soția mea.

Niște domnișoare ziariste au plâns un pic pe umărul soției mele, iar ea, o moldoveancă cinstită și sinceră, a pus botul la vrăjeala lor și a început să dea din casă.

Familia mea, pentru mine, este întotdeauna pe primul loc.(...) Dacă am avut o aventură cu cineva, asta nu înseamnă că mi-am trădat familia. Poate mi-am trădat jurămintele, dar nu familia. Jurămintele se mai schimbă, așa e în dragoste”, a spus Cornel Palade, la prima ediție din noul sezon al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de Kanal D.

Iuliana Palade: „Aleargă după puştoaice gonflabile”

În anul 2013, atunci când își acuza soțul de adulter, Iuliana făcea acuzații grave la adresa lui.

„Îmi pare rău că au trecut 27 de ani şi nu realizează că nu e bine. Nu e bine pentru copilul lui. Sunt total dezamăgită, mă aşteptam la o zi frumoasă şi a venit întunericul.

Aştept să se stingă lumina pentru mine. Sunt de câteva luni bune. Nu cunosc persoana, ştiu cum arată, e aproape de vârsta fiică-sii. Chestia e că nu vrea să discute, el mă consideră o persoană incapabilă să gândească.

Din nebună şi proastă nu mă scoate, nu are sens să mă jignească în continuare. Atât de mult respect îmi poartă! Ei nu se gândesc că vine un moment când rămân singuri.

Aleargă după puştoaice gonflabile, care îi lasă secătuiţi de bani, de familie depărtaţi, bolnavi. Chiar dacă se întoarce, ce? Cât credeţi că ţine o cuminţire? Nu e nici prima, nici ultima în 27 de ani. Nu vreau să divorţez, nu are sens, nu, pentru ce? Suntem doi cunoscuţi în aceeaşi casă şi cu asta, basta”, declara Iuliana, în anul 2013, pentru Click!

Cum și-a cunoscut Cornel Palade soția?

În vârstă de 60 de ani, Iuliana, soția lui Cornel Palade, a știut mereu cum să treacă peste obstacolele inerente, pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu marele actor. Cei doi au o fiică, Ada, în vârstă de 34 de ani, care locuiește în prezent la Londra.

„Pe soția mea actuală, am cunoscut-o la Brigada artistică. Nu am agățat-o, eu eram direct. Era talentată, cânta bine și era bună și pe proză, și frumoasă.

Și terminasem spectacolul eram gata, voiam să îmi iau banii și nu mai venea odată.

I-am zis: «Vrei să vorbim puțin?> Și am luat-o și am mers la un bar și am început s-o vrăjesc. Să stam puțin de vorbă… și de atunci, vorbim și astăzi din 1986. Suntem și acum împreună. Ne-am căsătorit după ce am plecat eu la Galați”, a spus actorul, în podcast-ul Cristinei Șișcanu.

Cornel Palade este un cunoscut actor român, în vârstă de 70 de ani, născut la Moinești, în Bacău. Mai bine de 20 de ani, Palade a format un cuplu umoristic alături de Romică Țociu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net