Denise Rifai ar renunța la Capitală pentru un singur oraș! Unde s-ar muta prezentatoarea TV: „Îl iubesc profund”

#Exclusiv Click!

Denise Rifai se pregătește intens de debutul noului sezon al emisiunii sale de la Kanal D. „40 de întrebări cu Denise Rifai” va începe duminică, de la ora 22.00, cu o nouă ediție incendiară, iar Denise ne-a mărturisit că a revenit cu forțe proaspete dintr-o binemeritată vacanță. Vedeta ne-a povestit pe unde anume a poposit vara aceasta.

Denise Rifai, vacanță de neuitat la Marea Neagră

Denise Rifai (37 de ani) ne-a dezvăluit, în exclusivitate, cum și-a petrecut vacanța de vară și ce anume a impresionat-o, în mod deosebit, în perioada aceasta de relaxare.

Vedeta Kanal D ne-a împărtășit entuziasmată amintiri de neuitat din locurile pe care le-a vizitat în sezonul estival și a dezvăluit care sunt cele două orașe care îi sunt foarte dragi sufletului și care au reprezentat surse de inspirație pentru ea.

„Este al doilea oraș, după București, unde mi-ar plăcea să locuiesc”

Istanbul este un loc deosebit pentru mine, unde mă simt cu adevărat în echilibru. Am petrecut câteva zile acolo și am simțit că m-am reîncărcat. Apoi, am vizitat Constanța, un oraș pe care îl iubesc profund. Este al doilea oraș, după București, unde mi-ar placea mult să locuiesc.

Unele zone din Constanța păstrează amprenta trecutului si emană o energie specială. Am întâlnit aici, în Constanța, oameni minunați. Pentru mine, legătura cu marea și apa este esențială, și pot spune că m-am bucurat din plin de această vacanță. Am revenit cu forțe proaspete și abia aștept reîntâlnirea cu publicul”, ne-a spus Denise Rifai.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” promite să aducă în continuare subiecte de interes și interviuri spectaculoase și revelatoare cu personalități, începând de duminica aceasta, de la 22.00 , la Kanal D.

Denise Rifai activează de mai mulţi ani în presa românească. A terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, secţiunea de Arabă-Engleză, dragostea pentru limba arabă fiindu-i insuflată de către tatăl ei.

Acesta este iordanian, însă are cetățenie română, și a cunoscut-o pe mama realizatoarei TV în timp ce era la student la Arhitectură în România. S-a îndrăgostit de frumoasa româncă și astfel a venit pe lume Denise Rifai.

Frmoasa jurnalistă și-a început cariera ca prezentator la un post de radio, apoi a urmat televiziunea. A lucrat ca reporter economic la Realitatea TV, apoi ca moderator de știri. După 10 ani de emisiuni politice. Denise Rifai a decis să facă o schimbare în carieră și a acceptat propunerea Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
image
actualitate.net
image
actualitate.net