Dan Negru, imagine rară alături de soție și copii: „I-am lăsat să-și trăiască liniștiți copilăria”

Dan Negru a făcut publică o imagine rară alături de soția și copiii săi! Se știe că prezentatorul de la Kanal D este foarte discret în ceea ce privește viața personală însă recent a postat o imagine inedită alături de cei dragi din vacanță.

Imagine rară cu Dan Negru și familia
Imagine rară cu Dan Negru și familia

Imagine rară cu Dan Negru și familia

Dan Negru (52 de ani) este una dintre cele mai active prezențe din televiziunea și showbiz, însă familia a ținut-o mereu departe de lumina reflectoarelor. Are o căsnicie de 17 ani alături de soția sa Codruța, medic stomatolog de profesie și împreună au doi copii frumoși, pe Dara, în vârstă de 11 ani, și Bogdan, în vârstă de 9 ani. „Regele audiențelor” a fost mereu atent la educația celor mici și, în același timp, a încercat să le ofere o copilărie normală, nicidecum una în care devin vedete de mici, căci pentru prezentator, alte calități sunt mai importante. 

„Pun rar fotografii cu ai mei. I-am lăsat pe copii să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe TikTok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins!

Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va gasi niciunde. Pun rar poze cu ai mei...Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, se arată în mesajul ce însoțește poza pe care Dan Negru a postat-o pe rețelele de socializare.

Ce îi învață pe copiii lui

Imaginea pare a fi făcută în Deltă, acolo unde de multe ori Dan Negru își petrece vacanțele. Recent prezentatorul a povestit în exclusivitate pentru Click! unde a mai fost în vacanță, dar ne-a vorbit și despre faptul că ăși învață copiii să fie recunoscători pentru posibilitățile inedite pe care le au. 

Îmi plac vacanțele, cred că Sfântul Augustin avea dreptate, „viața e ca o carte și cine nu călătorește nu-i citește decât prima pagină.” Mă atrage lumea, stăinătatea, dar nu există vară în care să nu ajung la noi la munte, în Deltă sau la mare. Îmi învăț și copiii să facă asta și mai ales să-i mulțumim lui Dumnezeu că avem posibilitatea să o facem.”, a spus Dan Negru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net