Dan Negru urcă pe scenă la Iași! „Am zugrăvit de trei ori pereții camerei din cauza posterelor cu ei...”

Ultima actualizare:

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la festivalul DISKOteka 2023, dedicat hit-urilor anilor ’80 și ’90. Iar organizatorii tocmai au anunțat că prezentatorii acestei ediții  vor fi Dan Negru și George Zafiu! Publicul se va putea bucura de muzică bună, curiozități și artiști de Cartea Recordurilor, iar până luni, biletele au prețuri speciale!

DISKOteka Festival 2023 va fi găzduit anul acesta la Iași, în weekendul 9-10 septembrie! Scena urmează să fie amplasată chiar la Km 0 al orașului, pe platoul de lână istoricul Palat al Culturii, la Parc Palas Mall. Iar festivalul dedicat celor mai populare melodii ale anilor ’80 și ’90 va avea doi prezentatori de marcă: Dan Negru și George Zafiu!

Dan Negru și George Zafiu vor urca pe scena DISKOteka 2023

Dan Negru este originar din Timișoara și a participat și la prima ediție a festvalului, în 2019, care a avut loc în orașul său natal! „Nici un sentiment nu e mai puternic decât nostalgia. Timpul pierdut nu-l mai găsești niciodată. Încerc totuși să-l recuperez prezentând DISKOteca, la Iași, pe 9 septembrie, evenimentul cu marile hit-uri evergreen de la Snap, Kaoma, East17 până la Mili Vanilli.  «Spune-le că am zugrăvit de trei ori pereții camerei din cauza posterelor cu ei», mi-a spus mama atunci când a auzit că o să-i prezint și pe Milli Vanilli. Viața e o colecție de momente”, a declarat Dan Negru.

George Zafiu a vorbit și el cu nostalgie despre vremea copilăriei. „În spatele Palatului Culturii, în vremea copilăriei mele, era cea mai tare discotecă din oraș. Poate era chiar cea mai tare din țară, cine știe. Și acolo dansam pe muzica celor de la Ice MC, pe muzica celor de la East 17, Fun Factory și așa mai departe. Acum, în 2023, tot undeva acolo vom face cea mai tare discotecă din țară”, spune George Zafiu.

Prețuri speciale la bilete, doar până luni (4 septembrie)

Din 4 septembrie, abonamentele pentru accesul în ambele seri ale festivalului se vor scumpi. S-au vândut peste 5.000, iar la categoria 1 se mai găsesc doar 100 de locuri. „Am vândut deja peste 5.000 de bilete. Este o veste și o surpriză plăcută și pentru noi, având în vedere cele doua momente de nesiguranță, 2020 și respectiv 2021. Nici nu știți cât ne bucurăm și, realmente, ne înclinăm în fața Iașiului și a celor care vin din țară – pentru că nici ei nu sunt puțini”, au declarat organizatorii.

„Sunt ultimele zile cu bilete la promoție. Zona 1 se apropie deja de SOLD OUT. Din informațiile noastre acolo mai sunt circa 100 de bilete, iar acestea pot fi cumpărate la un preț promoțional doar până în data de 4 septembrie”, au mai spus aceștia.

PROGRAMUL COMPLET – DISKOteka Festival 2023

Sâmbătă, 9 Septembrie – DISKOteka 2023

1. Kaoma

2. Fun Factory

3. SNAP! 

4. Dj Conte & Invitații

5. Gheorghe Gheorghiu 

6. Mr. Johnny Sandulescu

7. Mauro

8. ICE Mc 

Duminică, 10 septembrie – DISKOteka 2023

1. Dj Baron 

2. Francesco Napoli

3. (Valahia) Mihai Trestariu

4. Milli Vanilli 

5. East 17 

6. (Refflex) DONY

7. Saragossa Band

Intrarea se face de la orele 16.30

Programul la scenă cu DJ: 17:00 - 19:00

Programul la scenă cu artiști: 19:00 - 23:00

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net