Breaking News! Elton John, de urgență la spital după ce a suferit un accident

Ultima actualizare:

În vârstă de 76 de ani, Elton John a trecut prin clipe extrem de dificile! Artistul a căzut în locuința sa din Nisa, fiind nevoit să ajungă de urgență la spital, la secția de ortopedie! Duminică seară, faimosul cântăreț a fost tratat pentru rănile suferite la centrul spitalicesc Princess Grace, din Monaco.

ELton John a reușit să câștige 5 premii Grammy
ELton John a reușit să câștige 5 premii Grammy

Întregii lumi i s-a tăiat respirația atunci când a apărut știrea desre accidentul suferit de către Elton John. Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din întreaga istorie, cântărețul, în vârstă de 76 de ani, a căzut în casa sa din Nisa (sudul Franței), fiind nevoit să ajungă de urgență la spital. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, duminică seară, artistul a fost tratat la centrul spitalicesc Princess Grace, din Monaco, de către medicii de la secția de ortopedie.

Din fericire, se pare că rănile suferite de către Elton John nu au fost unele prea serioase, iar artistul a și fost externat din spital, luni dimineață. „Putem confirma că, în urma unui accident petrecut ieri, în casa sa din sudul Franței, Elton a făcut un control la spitalul local ca măsură de precauție. În urma controalelor, a fost imediat externat în această dimineață, iar acum s-a întors acasă și este sănătos”, au declarat reprezentanții cântărețului.

Elton John a fost nevoit să ajungă la spital

Faimosul artist s-a retras oficial din activitate în acest an, iar pe data de 9 iulie, el și-a încheiat turneul de adio de la Stockholm. Elton John și-a petrecut această vară în sudul Franței, în Nisa, în compania soțului său, David Furnish, cât și cei doi fii ai lor. Din păcate, se pare că retragerea din activitate nu a venit tocmai cu liniștitea la care spera Elton John, care a fost nevoit să ajungă la spital.

Artistul a reușit să câștige 5 premii Grammy de-a lungul carierei sale, urcând pe scena a mai bine de 4.600 de spectacole. Elton John este unul dintre cei mai iubiți artiști din toate timpurile, lansând hit după hit de-a lungul celor 50 de ani de carieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net