Simona Pătruleasa, vizită-surpriză în Turcia, pe platoruile de filmare... Ce pregătește!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O știți de la pupitrul de știri, dar a fost și actriță. Iar dragostea pentru această pasiune nu a dispărut! Simona Pătruleasa (48 de ani) a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, că pregătește o vizită-surpriză în Turcia, pe niște platouri de filmare... Ne-a oferit toate detaliile.

Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa

Nu ar fi prima dată când știrista de la Kanal D ar fi și actriţă, dar vizita în Turcia care este pusă la cale pentru perioada următoare are alt scop: satisfacerea curiozității. Simona a jucat în două filme până acum, unul dintre ele fiind „Supraviețuitorul” regizat de Sergiu Nicolăescu, dar nu crede că s-ar mai întoarce la actorie, deși i-ar plăcea.

Reporterii Click! au întâlnit-o pe Simona Patruleasa la un eveniment monden care a avut loc zilele trecute în Capitală, „Săptămâna gastronomiei turcești”, așa că am aflat ce planuri are pentru perioada care vine.

Simona Pătruleasa adoră mâncărurilor turcești

Click!: Ce mai faci, Simona?

Simona Pătruleasa: Bine, alerg. Ne străduim.

Ne-am întâlnit la un eveniment cu gastronomie specific turcească. Spune-ne ce mâncăruri îți plac din această bucătărie? Bănuiesc că ai fost pana acum în Turcia, mai ales că lucrezi la un post tv condus de turci.

În Turcia am fost de nenumărate ori, bineînțeles. Ce îmi place mie cel mai mult de la ei și ce mănânc în vacanță acolo, în fiecare zi, fară excepție, este ceva ce aici nu am găsit, sau, cel puțin, nu am căutat atât de tare. Dar îmi place la nebunie! Este vorba despre un fel de mâncare ca o smântână de la noi, dar cu miere. E ceva senzațional! Îmi plac și sărmăluțele lor. Mai multe îmi plac. Au o mâncare foarte bună! Au niște plăcinte, iarăși, senzaționale. Am apă în gură numai când vorbesc despre asta.

Dar plăcintele lor cu dovleac și cu mirodenii pe deasupra îți plac?

Și dulciurile lor sunt bune. Dar, cum eu nu mănânc dulce decât rar... Mănânc, dar nu în fiecare zi.

Simona Pătruleasa: „Vreau pe platourile de filmare din Turcia"

Simona Pătruleasa, alături de fiica sa, Ingrid / foto: arhiva personală
Simona Pătruleasa, alături de fiica sa, Ingrid / foto: arhiva personală

Se apropie vara, Ingrid ia vacanță. Pe unde veți călători?

Avem. O să avem cam trei vacanțe vara asta. O săptămână, două, și, după aia, iar o săptămână. În prima săptămână, mergem la Istanbul. Și sper să merg pe niște platouri de filmare. Sper să se mai filmeze când ajungem noi. Vreau să merg pe un platou de filmare, să văd cum se lucrează la filmele si serialele astea care apar la noi la Kanal D. Și mai avem o vacanță în Capri. Și încă una... Nu mai știu, exact, unde am zis că mergem. Cred, s-ar putea, la noi, pe Litoral, o săptămână. Să vedem...

Se reîntoarce Simona Pătruleasa în filme?

Am fost și noi, acum niște ani, tot cu Kanal D, pe platourile de filmare ale serialului turcesc „Lacrimi la Marea Neagră"...

Da, e senzațional! Vreau și eu experiența asta, sper s-o și trăiesc.

Dar ai și tu experiența ta, ai fost şi tu actriță.

Da, așa este.

Apropo de asta... Nu îți mai dorești?

Nu neapărat. A fost drăguț, dar...

Semeni cu Catherine Zeta-Jones...

Așa da...

În afară de televiziune, mai ai și proiecte profesionale în acest moment?

Nu. Aștept vacanțele.

Simona Pătruleasa: „Și în vacanțe mănânc cu grijă”

Simona Pătruleasa, alături de soțul ei, Sabin Ivanof, și fetița lor, Ingrid / foto: arhiva personală
Simona Pătruleasa, alături de soțul ei, Sabin Ivanof, și fetița lor, Ingrid / foto: arhiva personală

Că tot spui despre vacanțe, o să te întreb dacă reușești să îți menții silueta și în astfel de perioade?

Simplu: mănânc, de asemenea, cu grijă. Mănânc dulciuri, dar în prima parte a zilei. Merg foarte mult pe jos, mă hidratez foarte mult, mănânc multe fructe și înghețată.

„Săptămâna gastronomiei turcești”, sărbătorită cu vedetele Kanal D

Zilele trecute, Ambasada Turciei și Kanal D au organizat, într-un restaurant din centrul Capitalei, un eveniment intitulat „Săptămâna gastronomiei turcești”. Au semnat „condica” mai multe oficialităţi ale Turciei, printre care şi ambasadorul Turciei la București, dar și multe vedete din familia postului tv Kanal D - precum Andreea Mantea, Denise Rifai, Ilinca Obădescu, Ana-Maria Barnoski, Bianca Drăgușanu, Bursucu, Dan Negru, Cosmin Cernat, Mihai Mitoșeru, Greeg (Grigore Șerban) etc.

Cu toții s-au delectat cu preparate culinare specific turcești. „Am acceptat invitația și am petrecut o seară turcească pe cinste, delicioasă, mi-am revăzut colegii”, a declarat, pentru Click!, Dan Negru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
image
actualitate.net