Șoc total la Suleyman! Sultana Hurrem, diagnosticată cu cancer: „Capul meu chel a fost un mesaj pentru femei”

Ultima actualizare:

După ce Meryem Uzerli (39 de ani) a renunțat la rolul Sultanei Hurrem în celebrul serial istoric „Suleyman Magnificul” din motive personale, una dintre cele mai titrate actriţe din Turcia, Vahide Percin (57 de ani), i-a luat locul. Însă, chiar dacă este una dintre cele mai apreciate și recunoscute celebrități din țară, actrița a avut parte de multe lupte în viață, printre acestea, și cu diagnosticul de cancer la sân.

Vehide Percin, Sultana Hurrem, a fost diagnosticată cu cancer mamar / Foto: Captură video
Vehide Percin, Sultana Hurrem, a fost diagnosticată cu cancer mamar / Foto: Captură video

În cei peste treizeci de ani de carieră strălucită, Vahide Percin s-a remarcat datorită talentului ei uriaș și este considerată în Turcia o figură emblematică a cinematografiei, datorită rolurilor jucate în multe seriale și filme de excepție. Din 2012, publicul din România a îndrăgit-o pe artistă, când a jucat în serialul „Feriha”, iar apoi în serialul „Suleyman Magnificul”, interpretând-o pe Sultana Hurrem.

A fost diagnosticată cu cancer mamar

Deși are o carieră de succes, ea a trecut prin multe dificultăți în viața personală. În anul 2011, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân. S-a vindecat după lupte crâncene cu boala cumplită, însă, timp de șase luni a fost nevoită să facă chimioterapie și a trecut prin multe încercări.

După ce a fost diagnosticată, Vahide a recunoscut că a izbucnit în lacrimi atunci când a fost nevoită să se radă în cap: „Mi-a fost greu, dar am decis să nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut să le spun că suntem mai puternice decât orice, chiar și decât boala”.

A revenit pe platourile de filmare

Vahide Percin s-a născut în anul 1965, în Istanbul, și încă din adolescență și-a descoperit pasiunea pentru actorie. După ce a absolvit Facultatea de Teatru, a început să joace în numeroase seriale și filme de succes, așa, și-a construit o carieră de succes. A decis să se căsătorească în 1991 cu actorul Altan Gordum, cu care are și o fiică, Alize. Însă, în 2013, după ce a reușit să câștige lupa împotriva cancerului, a decis să se despartă de soțul ei, pentru a-i reda libertatea.

Actrița s-a reîntors și la ceea ce iubește, pe platourile de filmare, jucând în serialul „Mă numesc Zuleyha”, între anii 2018 și 2020. După încheierea filmărilor, s-a hotărât să se retragă pentru o perioadă. După doi ani, ea și-a reluat activitatea.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net