Netflix anunță To Hot To Handle cu scene erotice și orgii. Serialul care a uluit audiența

Ultima actualizare:

Netflix anunță, în sfârșit, cel de-al treilea sezon din „Too Hot To Handle”. Este vorba despre o emisiune de divertisment care aduce, potrivit trailerului, 10 concurenți care nu se pot abține când e vorba de sex. Nici măcar banii nu-i împiedică să-și facă de cap. 

image

Noul sezon va fi și mai picant, și mai obraznic, și mai indecent față de tot ce ne-a oferit emisiunea până acum. Vom vedea scene erotice căci concurenții nu se vor abține de la nimic. 

Pe 19 ianuarie, emisiunea de întâlniri de la Netflix revine pe ecrane, iar cea mai nouă parte a seriei pare că va fi plină de divertisment. Netflix a făcut anunțul încă de la începutul anului și iată că se ține de promisiune. Trailerul oficial spune totul: se pare că de data aceasta vom vedea concurenți care nu mai țin cont de nimic și se implică într-o „orgie masivă”. 

Despre ce este vorba? Concurenții n-au nici cea mai vagă idee despre care sunt regulile jocului și nici care e miza. Află în momentul în care vin pe insulă. Ei n-au voie să se sărute sau să întrețină relații intime unii cu ceilalți, pentru că altfel li se scade din premiul de 100.000 de dolari.

image

Anul acesta le vom cunoaște pe Beaux din Kent, Marea Britanie, Georgia din Brisbane, Australia, Holly din Colorado, SUA, Izzy din Manchester, Marea Britanie și Jaz din Virginia, SUA. Din echipa băieților fac parte Harry din Middlesbrough, Marea Britanie, Nathan din Cape Town, Africa de Sud, Patrick din Hawaii, SUA, Stevan din Los Angeles, SUA și Truth din Texas, SUA.

image

Însă, chiar dacă banii le fac cu ochiul, concurenții nu se pot abține și dau frâu liber celor mai ascunse porniri sexuale. Cele mai sexy persoane single sunt gata să meargă de data aceasta  foarte departe și, după cum arată trailerul, nimic nu le oprește. Asta, în ciuda anunțului Lanei că fondul de premii a fost dublat la 200.000 de dolari.

Trailerul de teaser arată scene de sex sub duș, cupluri care fac dragoste sub pături, fete care se sărută. 

Netflix a spus despre viitoarea lansare că„este un an nou și s-ar putea să ningă afară, dar cel de-al treilea sezon din TOO HOT TO HANDLE a revenit și mai fierbinte ca niciodată”.

image

„Este timpul să facem cunoștință cu un grup nou-nouț de „drăcușori” care tocmai au sosit pentru ceea ce cred ei că va fi cea mai sexy vacanță din viața lor. Dar va putea oare această distribuție sălbatică să respecte regulile și să se abțină de la orice tip de contact sexual pentru acel premiu în bani? Presiunea este mare căci în acest sezon și mizele sunt pe măsură: este vorba despre cel mai mare fond de premii oferit vreodată”.

Too Hot To Handle S3 revine pe 19 ianuarie 2022 și este disponibil pentru streaming pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net