Surpriză uriașă la Survivor România 2023! Doi concurenți foarte apreciați sunt la un pas de eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

În această seară, 25 aprilie 2023, la Survivor România, concurenții s-au luptat pentru imunitate. Ce s-a întâmplat, cine a câștigat imunitatea și cine riscă eliminarea la Survivor România 2023.

Doi concurenți foarte apreciați sunt la un pas de eliminare
Doi concurenți foarte apreciați sunt la un pas de eliminare

Duelurile pentru colanul de imunitate la Survivor au început în această seară, iar primii care s-au duelat au fost Dan Ursa și Alexandra Ciomag. Înainte de a intra pe teren, sperând ca una dintre ele să câștige imunitatea, Andreea Moromete și Alexandra Porkolab și-au urat noroc. Învingătoare a ieșit Alexandra Porkolab.

În lupta continuă pentru imunitatea de la Survivor România 2023, s-au confruntat și Robert și Dan Ursa, iar Robert s-a impus, la fel și Bianca în următoarea luptă, finala dându-se între cei doi. Câștigătorul și cel care poartă acum colanul de imunitate, fiind salvat de nominalizările celorlalți este Robert.

Astfel, jocul pentru imunitate din această seară a fost câștigat de Robert Moscalu și el este în siguranță față de eliminarea ce va fi în ediția de mâine, 26 aprilie (miercuri). De asemenea, concurentul deține acum puterea de a nominaliza o altă persoană care să fie trimisă direct spre eliminare, iar doar votul celor de acasă îl poate salva.

Doi concurenți foarte apreciați sunt la un pas de eliminare

Pe cine a nominalizat Robert? Persoana pe care Robert Moscalu o alege este nimeni altul decât Andrei Krișan, cel cu care a avut și un scandal în ediția precedentă. Andrei nu s-a lăsat mai prejos și și-a tras colegul la răspundere, după ce Robert l-a făcut orfan. În ciuda faptului că și-a cerut scuze și și-a recunoscut greșeala, strategiile din competiție trebuie să iasă din nou la iveală, așa că votul său spre eliminare a fost Andrei Krișan.

Pe lângă concurentul Andrei Krișan, o altă concurentă este și ea propusă spre eliminare - Bianca Patrichi, propunerea întregului trib pentru a pleca acasă. În ediția următoare de la Survivor se va alege un singur concurent, ori Andrei Krișan ori Bianca. Unul dintre ei va pleca acasă în ediția de miercuri.

În ediția trecută, 24 aprilie, Andrei Krișan chiar îi povestea Biancăi că se simte vizat de colegii săi și simte că va fi propus spre eliminare. Printr-o ironie a sorții, iată că ambii sunt în pericol de a pleca acasă și de a-și lua adio de la premiul cel mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net