Se strâng rândurile la Survivor! Trei Tigri, propuși spre eliminare

#Survivor România
Ultima actualizare:

Un nou joc de imunitate s-a disputat în ediția de luni, 2 mai, a emisiunii Survivor. Astfel, conform regulilor jocului, echipa care a pierdut a intrat în consiliul de nominalizare. Iată cine a fost propus spre eliminare!

Noi propuneri spre eliminare la Survivor Foto: Captură Video
Noi propuneri spre eliminare la Survivor Foto: Captură Video

În jocul de imunitate din ediția de luni, Vulturii și-au însușit victoria cu 10 la 6 și au câștigat proviziile de mâncare în cantitate integrală, recompensa cea mai dorită în competiție, având în vedere condițiile grele și hrana limitată.

Vulturii au câștigat jocul de imunitate

Tigrii au acceptat înfrângerea, însă aceștia resimt foamea din ce în ce mai puternic. În urma jocului acestei ediții, ei au primit doar jumătate din provizii, astfel situația nu e tocmai roz la ei în camp.

Pe lângă problema mâncării, Tigrii s-au mai confruntat și cu numirea a trei colegi spre eliminare, intrând în consiliul de nominalizare, imediat după ce au pierdut imunitatea. Aceștia urmează să rămână doar în 5 oameni, după ce se va pronunța eliminarea, în urma votului telespectatorilor.

Echipa lor e cu moralul la pământ, deoarece nu își explică înfrângerile din ultima perioadă, concurenții susținând că dau totul pe traseu.

Citește și: Uite ce reality-show-uri de excepție pregăteşte PRO TV, după marea finală Survivor!

TJ Miles, Mari și Oana, propuși spre eliminare

Concurentul din echipa Tigrilor care a adus punctul pe traseu în cel mai rapid timp, în această ediție, a fost Ionuț Popa, urmat pe locul doi de Alexandru Nedelcu. Astfel, cei doi nu au putut fi nominalizați și au fost nevoiți să propună fiecare câte un nume spre eliminare, în mod direct.

În urma nominalizării colective, numele propus spre eliminare a fost cel al lui TJ Miles. Ionuț Popa a nominalizat-o în mod direct pe Mari, iar Alex Nedelcu pe Oana, cei doi având de ales doar dintre fetele din echipa lor, în contextul configurației actuale.

Conform regulilor competiției, cei de acasă își pot susține concurentul favorit și îl pot vota pentru a-l ține în continuare în competiție. Vom afla cine iese din concurs abia în ediția de marți, 3 mai.

Citește și: Cum s-a sărbătorit Paștele la Survivor, în Dominicană. Concurenții au urlat când au văzut surprizele

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net