VIDEO Cum s-a sărbătorit 1 Mai la Survivor România. Tensiuni în echipa Tigrilor

#Survivor România
Ultima actualizare:

Concurenții Survivor România au plecat în ianuarie din România și au ajuns să sărbătorească 1 Mai în Republica Dominicană. Concurenții rămași în joc au avut parte de surprize plăcute în ediția difuzată duminică seara, la Pro TV. Nu toți, din păcate. Click! vă prezintă detalii din emisiune.

Vulturii de la Survivor România. Foto: PRO TV
Vulturii de la Survivor România. Foto: PRO TV

Cum au sărbătorit concurenții Survivor România ziua de 1 Mai!

După ce Vulturii de la Survivor România au pierdut un membru al echipei, pe simpatica Alexandra Duli, discuțiile de tot felul au început să ia amploare în tabăra lor. Elena Chiriac s-a trezit singura fată din echipă și se pare că și-a schimbat atitudinea, devenind mai precaută în declarații.

În ediția difuzată duminică, 1 Mai, la Survivor România au intrat în jocul de recompensă 5 Vulturi și 6 Tigri, iar după o ștafetă plină de adrenalină, a șaptea, victoria a fost adjudecată de cei roșii.

Cum au sărbătorit 1 Mai concurenții de la Survivor România? Ei bine, vulturii au avut parte de mici la grătar și bere, de tarabe cu fântână de ciocolată, nachos, cârnați, popcorn și jucării de pluș, un adevărat festin și o reală atmosferă de târg, așa cum se organizează, în România, de 1 Mai. Elena Chiriac a fost fericită că a ieșit cu băieții la bere, dar și pentru că a câștigat o jucărie de pluș. 

Tensiuni în echipa Tigrilor la Survivor România

În tabăra Tigrilor de la Survivor România atmosfera a fost foarte încărcată. Concurenții albaștri au dat vina pe Ionuț Popa pentru înfrângere și l-au tras la răspundere pentru că nu îi pasă. Tigrilor nu le convine faptul că Ionuț nu se arată afectat de înfrângere și tratează acest aspect cu indiferență. ”L-am lăsat pe Ionuț (n.r. la ștafetă), dar nu știu de ce am avut încredere, că l-am văzut cum a jucat astăzi”, a spus Alex Nedelcu. ”Din cauza mea, nu se mănâncă mici și nu se bea bere. Asta e viața”, a concluzionat Ionuț Popa. 

CINE A MAI RĂMAS ÎN CONCURS LA SURVIVOR ROMÂNIA

Se strâng rândurile la Survivor România. După 3 luni au mai rămas în concurs 11 concurenți: Blaze, Alex Delea, Doru Răduță, Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, în echipa Vulturilor. În echipa Tigrilor, după plecarea lui Relu Pănescu au mai rămas Mari Fica, TJ Miles, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa și Ștefania Ștefan. CRBL a fost eliminat din motive medicale, iar Alexandra Duli, de la Vulturi, a ieșit săptămâna trecută.

Vezi imagini din competiția Survivor România!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net