VIDEO Cum s-a sărbătorit 1 Mai la Survivor România. Tensiuni în echipa Tigrilor

Concuren╚Ťii Survivor Rom├ónia au plecat ├«n ianuarie din Rom├ónia ╚Öi au ajuns s─â s─ârb─âtoreasc─â 1 Mai ├«n Republica Dominican─â. Concuren╚Ťii r─âma╚Öi ├«n joc au avut parte de surprize pl─âcute ├«n edi╚Ťia difuzat─â duminic─â seara, la Pro TV. Nu to╚Ťi, din p─âcate. Click! v─â prezint─â detalii din emisiune.

Vulturii JPG
Vulturii de la Survivor România. Foto: PRO TV

Cum au s─ârb─âtorit concuren╚Ťii Survivor Rom├ónia ziua de 1 Mai!

Dup─â ce Vulturii de la Survivor Rom├ónia au pierdut un membru al echipei, pe simpatica Alexandra Duli, discu╚Ťiile de tot felul au ├«nceput s─â ia amploare ├«n tab─âra lor. Elena Chiriac s-a trezit singura fat─â din echip─â ╚Öi se pare c─â ╚Öi-a schimbat atitudinea, devenind mai precaut─â ├«n declara╚Ťii.

├Än edi╚Ťia difuzat─â duminic─â, 1 Mai, la Survivor Rom├ónia au intrat ├«n jocul de recompens─â 5 Vulturi ╚Öi 6 Tigri, iar dup─â o ╚Ötafet─â plin─â de adrenalin─â, a ╚Öaptea, victoria a fost adjudecat─â de cei ro╚Öii.

Cum au s─ârb─âtorit 1 Mai concuren╚Ťii de la Survivor Rom├ónia? Ei bine, vulturii au avut parte de mici la gr─âtar ╚Öi bere, de tarabe cu f├ónt├ón─â de ciocolat─â, nachos, c├órna╚Ťi, popcorn ╚Öi juc─ârii de plu╚Ö, un adev─ârat festin ╚Öi o real─â atmosfer─â de t├órg, a╚Öa cum se organizeaz─â, ├«n Rom├ónia, de 1 Mai. Elena Chiriac a fost fericit─â c─â a ie╚Öit cu b─âie╚Ťii la bere, dar ╚Öi pentru c─â a c├ó╚Ötigat o juc─ârie de plu╚Ö. 

Tensiuni în echipa Tigrilor la Survivor România

├Än tab─âra Tigrilor de la Survivor Rom├ónia atmosfera a fost foarte ├«nc─ârcat─â. Concuren╚Ťii alba╚Ötri au dat vina pe Ionu╚Ť Popa pentru ├«nfr├óngere ╚Öi l-au tras la r─âspundere pentru c─â nu ├«i pas─â. Tigrilor nu le convine faptul c─â Ionu╚Ť nu se arat─â afectat de ├«nfr├óngere ╚Öi trateaz─â acest aspect cu indiferen╚Ť─â. ÔÇŁL-am l─âsat pe Ionu╚Ť (n.r. la ╚Ötafet─â), dar nu ╚Ötiu de ce am avut ├«ncredere, c─â l-am v─âzut cum a jucat ast─âziÔÇŁ, a spus Alex Nedelcu. ÔÇŁDin cauza mea, nu se m─ân├ónc─â mici ╚Öi nu se bea bere. Asta e via╚ŤaÔÇŁ, a concluzionat Ionu╚Ť Popa. 

CINE A MAI RĂMAS ÎN CONCURS LA SURVIVOR ROMÂNIA

Se str├óng r├óndurile la Survivor Rom├ónia. Dup─â 3 luni au mai r─âmas ├«n concurs 11 concuren╚Ťi: Blaze, Alex Delea, Doru R─âdu╚Ť─â, Elena Chiriac ╚Öi Marian Dr─âgulescu, ├«n echipa Vulturilor. ├Än echipa Tigrilor, dup─â plecarea lui Relu P─ânescu au mai r─âmas Mari Fica, TJ Miles, Oana Ciocan, Alexandru Nedelcu, Ionu╚Ť Popa ╚Öi ╚śtefania ╚śtefan. CRBL a fost eliminat din motive medicale, iar Alexandra Duli, de la Vulturi, a ie╚Öit s─âpt─âm├óna trecut─â.

Vezi imagini din competi╚Ťia Survivor Rom├ónia!

stanga
dreapta
elena survivor png
doru raduta survivor png
tj miles survivor png
Daniel Pavel JPG
Tigrii JPG
stefania survivor png
Vulturii JPG

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png