Câți bani a încasat Alexandra Mucea pentru aventura de la Survivor România

#Survivor România
Ultima actualizare:

După o competiție plină de emoții și probe periculoase, Alexandra Mucea a fost eliminată aseară, 26 aprilie, din Survivor România. 

Alexandra Mucea (Duli)
Alexandra Mucea (Duli)

După ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, Alexandra a fost nevoită să se întoarcă acasă și să părăsească competiția. 

Show-ul de la Pro TV s-a lăsat cu o altă eliminare din competiția Survivor România, după ce concurenta Alexandra Mucea nu a reușit să strângă voturile necesare din partea telespectatorilor. Anunțul privind eliminarea concurentei a fost făcut chiar de Daniel Pavel, care i-a înștiințat pe războinici că au mai pierdut un coleg.

Vestea despărțirii s-a lăsat cu lacrimi din partea lui Duli, care singura replică pe care a avut-o la aflarea nefericitei vești a fost "știam… Știam"

Vezi și O nouă intrigă amoroasă la Survivor! Alexandra Duli a primit acuzații dure din partea colegilor

Chiar și colegii ei din echipa războinicilor nu au fost luați pe nepregătite cu privire la această veste nefericită. 

Ce sumă de bani a primit vedeta pentru participarea la Survivor România

Potrivit mai multor surse, Alexandra Mucea ar fi primit pentru o săptămână de filmări la Survivor România suma de 1.000 de euro. 

În total, postul de televiziune PRO TV i-ar fi plătit, până pe data de 26 aprilie, când a fost eliminată, pentru cele 15 săptămâni petrecute în junglă, aproximativ 15.000 de euro. Calculul a fost făcut începând cu perioada 16 ianuarie, până pe 26 aprilie.

Survivor România a fost prima emisiune la care Alexandra Mucea a participat pentru trustul PRO, dar aceasta nu este la prima apariție pe micile ecrane. 

La Antena 1, vedeta a participat și la emisiunea "Burlacul", unde a dorit să-l cucerească pe Andi Constantin, dar nu a reușit.

Citește și Care este numele real al Alexandrei Duli, de la Survivor. La ce emisiune a mai participat în trecut

Atunci când a participat la emisiunea de la Antena 1, vedeta a participat folosindu-și numele real, Alexandra Mucea, dar lucrurile au luat o întorsătură când a venit la PRO TV, unde a zis că se numește Alexandra Duli.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net