Câți bani a încasat Alexandra Mucea pentru aventura de la Survivor România

#Survivor România
Ultima actualizare:

După o competiție plină de emoții și probe periculoase, Alexandra Mucea a fost eliminată aseară, 26 aprilie, din Survivor România. 

Alexandra Mucea (Duli)
Alexandra Mucea (Duli)

După ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, Alexandra a fost nevoită să se întoarcă acasă și să părăsească competiția. 

Show-ul de la Pro TV s-a lăsat cu o altă eliminare din competiția Survivor România, după ce concurenta Alexandra Mucea nu a reușit să strângă voturile necesare din partea telespectatorilor. Anunțul privind eliminarea concurentei a fost făcut chiar de Daniel Pavel, care i-a înștiințat pe războinici că au mai pierdut un coleg.

Vestea despărțirii s-a lăsat cu lacrimi din partea lui Duli, care singura replică pe care a avut-o la aflarea nefericitei vești a fost "știam… Știam"

Vezi și O nouă intrigă amoroasă la Survivor! Alexandra Duli a primit acuzații dure din partea colegilor

Chiar și colegii ei din echipa războinicilor nu au fost luați pe nepregătite cu privire la această veste nefericită. 

Ce sumă de bani a primit vedeta pentru participarea la Survivor România

Potrivit mai multor surse, Alexandra Mucea ar fi primit pentru o săptămână de filmări la Survivor România suma de 1.000 de euro. 

În total, postul de televiziune PRO TV i-ar fi plătit, până pe data de 26 aprilie, când a fost eliminată, pentru cele 15 săptămâni petrecute în junglă, aproximativ 15.000 de euro. Calculul a fost făcut începând cu perioada 16 ianuarie, până pe 26 aprilie.

Survivor România a fost prima emisiune la care Alexandra Mucea a participat pentru trustul PRO, dar aceasta nu este la prima apariție pe micile ecrane. 

La Antena 1, vedeta a participat și la emisiunea "Burlacul", unde a dorit să-l cucerească pe Andi Constantin, dar nu a reușit.

Citește și Care este numele real al Alexandrei Duli, de la Survivor. La ce emisiune a mai participat în trecut

Atunci când a participat la emisiunea de la Antena 1, vedeta a participat folosindu-și numele real, Alexandra Mucea, dar lucrurile au luat o întorsătură când a venit la PRO TV, unde a zis că se numește Alexandra Duli.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
image
actualitate.net
image
actualitate.net