Survivor România, audiențe fabuloase la Pro TV. Care sunt preferințele românilor?

După ce a ajuns în casele milioanelor de români, emisiunea Survivor de la Pro TV se menține lider de audiență.

survivor romania 20221 jpg

Survivor este emisiunea de la Pro TV care, am putea spune, reușește să se claseze eroic în topul audiențelor la nivel național, fiind una dintre emisiunile care reușește să aducă peste 2 milioane de urmăritori la fiecare difuzare. În același timp, un alt eveniment important din lumea fotbalului, meciul Dinamo - FCSB, a reușit să aducă postul de televiziune Digisport în topul clasamentului, fiind urmărit de 551.000 de fani ai fotbalului la nivel național.

Survivor, lider național de audiență

După ce a reușit să se mențină pe primul loc, lăsându-l pe locul al doilea pe Nea Mărin, emisiunea de la Pro TV a reușit să se mențină lider de audiență pe toate categoriile de vârstă, iar peste 2.000.000 de persoane urmăreau în același timp, duminica, Survivor România.

image

În timpul în care era difuzat Survivor, 20:00 - 23:00, emisiunea a reușit să lase în spate posturi importante de televiziune. Locul al doilea a fost ocupat de Nea Mărin, reușind să aducă 947.000 de urmăritori, iar emisiunea Roata Norocului de la Kanal D a reușit să stângă 765.000 de persoane, la nivel național. 

Pe de altă parte, meciul mult așteptat fanii fotbalului, Dinamo - FCSB, a reușit să aducă în fața televizoarelor 551.000 de suporteri.

Cât despre targetul Urban, emisiunea Survivor a reușit să aducă aproape un milion de urmăritori, clasându-se, bineînțeles, pe primul loc în clasament. Mai exact, emisiunea a fost urmărită la nivel urban de 968.000 de persoane.

Singura diferență are loc la locul 3 și locul 4. Meciul Dinamo - FCSB a reușit să fure locul al treilea de la postul Kanal D. La nivel urban, 357.000 de persoane au urmărit meciul mult așteptat. Cât despre Roata Norocului, aceasta nu a reușit să depășească 300.000 de urmăritori, conform informațiilor furnizate de către paginademedia.

image

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Sumudica2 jpg
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
iana novac png