Teo Trandafir, vacanță rustică pe plaiurile mioritice! „Se vedeau munții ca-n Elveția! M-am reconectat la natură”

Teo Trandafir și-a încărcat bateriile și revine cu forțe proaspete în noul sezon al emisiunii „Follow us", pe care o prezintă alături de Ilinca Vandici, la Kanal D 2. Show-ul începe luni, 2 septembrie, de la ora 21:00. 

Teo Trandafir și Ilinca Vandici revin, din 2 septembrie, de la ora 21.00, cu un nou sezon „Follow us!", la Kanal D2. Emisiunea va putea fi urmărită că și până acum, de luni până joi, în fiecare seară, de la 21:00, la Kanal D2.

Teo a petrecut o vacanță de vis în România, la un glamping în mijlocul naturii 

Teo Trandafir este în mare formă după vacanța pe care a ales să și-o petreacă în România, departe de zgomotul marilor orașe, chiar în mijlocul naturii. Experiența a fost una de neuitat! 

Prezentatoarea a și postat o fotografie pe contul ei de socializare, în timp ce trecea prin dreptul satului Ciocanu, din județul Argeș (Muntenia), în drumul ei spre destinația de vacanță aleasă.

„M-am bucurat că vacanța nu a fost una foarte lungă pentru că abia așteptam să revin în fața telespectatorilor, alături de Ilinca (n.r. Vandici). Am ținut legătura cu ea, Ilinca a fost în America, eu la noi în țară. 

Vacanța pentru mine a fost la un glamping, care mie îmi place foarte mult.  Am stat la bungalow, a fost o vacanță rustică și intensă. M-am reconectat la mine, la natură și la munte și am văzut multe lucruri care m-au impresionat. 

Se vedeau munții de parcă aș fi fost în Elveția, pentru că era plafonul de nori foarte jos. Am fost acolo în perioada perseidelor. Mi s-a părut un fenomen absolut spectaculos. M-am bucurat de o experiență foarte interesantă. Acum abia aștept să începem un nou sezon <<Follow us!>>”, a declarat Teo Trandafir.

Noul sezon bate la ușă și gazdele emisiunii „Follow us!" pregătesc deja cele mai interesante subiecte din spațiul public. Așa cum i-au obișnuit pe telespectatorii de la Kanal D2, Teo și Ilinca vor avea alături specialiști alături de care vor dezbate cele mai sensibile teme.

„S-au întâmplat atâtea lucruri în perioada asta, sunt atâtea lucruri de adus pe masa discuției, în emisiune. Abia așteptăm se ne reîntâlnim cu echipa și să începem noul sezon <Follow us!", a adăugat Teo Trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net