Trei noi televiziuni încep să emită chiar din această lună. Au primit acordul din partea CNA

Ultima actualizare:

În România, apar trei televiziuni noi. Vor începe să emită din luna martie. Este vorba despre TVR Sport, Nostalgia TV şi Prima Food & Travel. Aceste trei programe sunt destinate publicului pasionat de sport, de filme, dar și celui de mâncare și călătorii.

 

Trei noi posturi TV, în România Foto: Shutterstock
Trei noi posturi TV, în România Foto: Shutterstock

Trei televiziuni care vor începe să emită 

Trei televiziuni care au primit licenţă de la CNA se pregătesc să se lanseze în luna martie. Forul audiovizual a dat, săptămâna aceasta, decizii de autorizare pentru trei noi posturi de televiziune care ar urma să înceapă emisia în curând: TVR Sport, Nostalgia TV şi Prima Food & Travel. 

Grupul Clever a obținut licențele necesare transmiterii TV din 2022

Încă din luna martie 2022, grupul Clever a obținut licența din partea CNA pentru lansarea a două noi televiziune. Legea prevede că televiziunile pot fi lansate în maximum doi ani de la primirea licenței. Dacă acest termen nu se respectă, licența se retrage.

Astfel, din această primăvară, se va lansa Nostalgia TV, un post tematic-film. Nostalgia TV nu va fi disponibilă doar în România, ci și în Europa. Cei care vor butona și vor ajunge pe acest post, vor avea ocazia să vadă serialele celebre ”Dallas”, ”Sclava Izaura” și multe altele.

Nostalgia TV are un trecut destul de agitat în România. Inițial, aceasta s-a numit Prima History, iar genul ei era tematic-documentar. Între timp, reprezentanții grupului Clever au cerut schimbarea numelui, dar și a tematicii. Astfel, din Prima History a devenit Nostalgia TV, iar în loc de documentare vor fi difuzate filme.

Noul canal TVR Sport va transmite Jocurile Olimpice 

Așa cum a anunțat șeful televiziunii, lansarea TVR Sport nu este deloc una întâmplătoare. Această televiziune va apărea în grilele românilor fix în anul în care au loc Jocurile Olimpice.

”Pe lângă sporturile consacrate pe care le prezenta televiziunea, TVR Sport va difuza și momente din arhiva de aur a sportului. De asemenea, vor fi difuzate și diverse interviu, dezbateri sportive, dar și știri din domeniu”, au spus reprezentanții televiziunii, potrivit paginademedia.ro. Jocurile Olimpice de la Paris 2024 se vor desfășura în Franța, între 26 iulie și 11 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net