7 televiziuni noi disponibile pentru milioane de români. Ce abonați se pot bucura de noua ofertă: Digi, Orange sau Vodafone?

Începând cu data de 20 decembrie, Grupul Orange România și Warner Bros. Discovery au consolidat parteneriatul lor, aducând și mai multe posturi TV în casele milioanelor de abonați Orange. Această inițiativă semnificativă aduce 7 televiziuni noi în portofoliul de oferte pentru clienții Orange, extinzând astfel gama de conținut disponibil pentru consumatorii din România.

7 televiziuni noi în portofoliul de oferte pentru clienții Orange. Foto: Unsplash.
7 televiziuni noi în portofoliul de oferte pentru clienții Orange. Foto: Unsplash.

Ce posturi vor fi puse la dispoziția abonaților

În cadrul acestei extinderi a parteneriatului, pe lângă canalele de televiziune deja apreciate, cum ar fi HBO, Cinemax, Warner TV, CNN, Cartoon Network și Cartoonito, Orange România și Orange Romania Communications vor pune la dispoziția abonaților și posturi precum Eurosport, Eurosport 2, Discovery Channel, Investigation Discovery (ID), HGTV, TLC și Animal Planet.

Noul val de canale va fi introdus treptat în oferta de televiziune a Orange pentru abonații care au deja un abonament TV de la această companie. Acest pas major are scopul de a satisface cerințele și preferințele diverse ale publicului, oferindu-le o gamă mai largă și variată de opțiuni de divertisment.

Ce a spus Antoine Drevon, Chief Marketing Ofiicer la Orange România

Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România, a comentat această extindere semnificativă, subliniind entuziasmul de a oferi clienților Orange un acces îmbunătățit la conținutul Warner Bros. Discovery. Acest parteneriat strategic nu numai că îmbogățește experiența de televiziune a clienților, dar subliniază angajamentul Orange de a oferi cel mai bun și variat conținut pentru întreaga familie.

Alexandru Silanovici, Director pentru Distribuție și Dezvoltare a Afacerilor în România și Ungaria la Warner Bros. Discovery, a adăugat că Orange reprezintă un partener esențial pentru companie și că acestă colaborare permite abonaților Orange să se bucure de cele 16 posturi TV din portofoliul Warner Bros. Discovery. Acestea acoperă o gamă variată de conținut, de la filme și seriale până la emisiuni lifestyle, reality, home & deco, documentare și desene animate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net