Un cunoscut artist nu a luat castingul pentru serialul „Groapa”, noua producție de la Pro Tv: „S-a dus acea șansă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Claudiu Nergheș îl știți de la show-urile de talente, apoi ca și Klyde, prin intermediul pieselor pe care le-a lansat, iar mai nou, din emisiunea online „You Are Not Entertainment”, dar și din câteva reclame tv, care sunt rulate mai toată ziua, atât pe micile ecrane, cât și online. Ne-am întâlnit cu Claudiu, zilele trecute, la un eveniment monden, și am aflat ce planuri de viitor are, după ce nu a luat rolul din „Groapa”.

Klyde abia a revenit din vacanță
Klyde abia a revenit din vacanță

Click!: Ce mai faci, ce noutăți mai ai?

Claudiu Nerghes - Klyde: Bine, uite, am venit la eveniment. N-am mai ieșit de mult din casă. Adică am reînceput, recent, să reiau evenimentele.

Dar unde ai fost?

Am fost în Dubai. Am fost în vacanță cu niște prieteni. A fost o vacanță minunată! Am rămas plăcut impresionat, vă recomand tuturor. Am avut niște prejudecăți. Mă așteptam să fie mai inaccesibil, dar mi se pare că n-am cheltuit nici averi, am fost peste tot pe unde am vrut să merg. A fost surprinzător, foarte modern. Totul a fost extrem de futurist!

Dar ce averi să cheltui acolo? Că nu e așa scump...

Nu știu, nemaifiind, mă așteptam să fie foarte scump. Dar a fost decent.

Klyde, implicat în tot felul de proiecte
Klyde, implicat în tot felul de proiecte

Tu îți permiți, că ești toată ziua la televizor.

Da, artiștii au bani. Artiștii sunt blindați, normal.

Ce au făcut artiștii în pandemie?

Să știți că în pandemie eram mult mai activ decât acum, culmea! Am lucrat foarte mult la piese în pandemie.

Și unde sunt piesele alea?

Au fost scoase, anul trecut, acum doi ani, după pandemie... Acum, să zicem că am început să lucrez la niște idei noi, dar, momentan, partea cu muzica nu e foarte activă. Aștept să îmi revină inspirația.

Claudiu Klyde e vedetă online
Claudiu Klyde e vedetă online

Dar cu ce te ocupi în momentul acesta?

În momentul ăsta, sunt mai axat pe partea de actorie. Mi se pare că nu am aprofundat niciodată pasiunea asta, care este a doua mea mare pasiune. De când eram mic, făceam filme cu copiii din vecini. Eu scriam, eu regizam, tata ne filma. Am zis că acum e momentul să reiau această pasiune și să o aprofundez. Prin teatru, prin diverse reclame...

N-ai făcut cursuri de actorie?

Ba da. Am făcut cursuri de teatru, care au culminat în piese. Am făcut trei piese.

Dar nu ai făcut Facultatea de Actorie?

Nu.

Urmează? Vrei să o faci?

Nu, Facultatea de Actorie nu urmează, dar sunt deschis la cursuri de teatru. E ceva nativ pentru mine.

Alături de colegii săi de la emisiunea online
Alături de colegii săi de la emisiunea online

Cum ai ajuns să apari în reclame? Ești, acolo, băiatul bun, băiatul sexy...

În reclame, prin diverse cunoștinte care mi-au propus să merg la castinguri. Ulterior, m-am înscris la mai multe agenții de casting și ei îmi trimit ofertele la care consideră că sunt potrivit. Și dacă se leagă, dacă sunt OK pentru proiectul respectiv, îl facem.

Ești peste tot, în toate reclamele!

Momentan, la televizor, sunt două. La bere e cea mai nouă și, de data asta, toată lumea îmi spune că o vede. Și eu nu prea beau bere așa mult, adică... Și am diverse reclame, care au fost doar online. Și românești, și străine. În rest, castinguri la diverse seriale, momentan. La film, încă nu am fost.

Ce seriale?

Am fost la „Groapa", dar au decis să schimbe vârsta personajului, să îl facă mai bătrân, pentru că, fiind prea tânăr, nu ar putea ține piept mafioților. S-a dus acea șansă. Am mai fost la „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, nici acolo nu am luat. Dar le multumesc Ioanei Ladoș si Domnicai Carciumaru pentru oportunitate. 

Claudiu, în vacanță
Claudiu, în vacanță

Mergi la sală?

La sală merg constant. De când am căzut cu trotineta și mi-am operat mâna, am reînceput, ușor-ușor.

Cum s-a întâmplat?

Mi-a sărit în față un domn de treabă, am sărit peste ghidon și am căzut pe mână, și s-a dus tot. Am o plăcuță cu 6 șuruburi aici. Chiar acum, recent, am căzut, din nou. S-a repetat istoria, dar e OK. Doar m-am julit. Tuturor cititorilor, vă avertizez să aveți mare grijă cu trotinetele, nu e de glumă! Eu, deja, sunt la al treilea accident cu ea. Bine, eu sunt și mai amețit.

Cum stai cu dragostea?

Cu dragostea stau foarte bine. Îmi țin opțiunile deschise, momentan.

Ai o emisiune online!

Da, avem o emisiune online, cu minunata mea colegă, Hera, și cu Bogdan Bătrânu, care este creatorul și creierul din spatele producțiilor. „You Are Not Entertainment” este o chestie care pe noi ne distrează foarte mult. Comentăm, practic, TikTok-uri și toate porcăriile de pe internet și votăm dacă sunt „entertainment” sau dacă nu sunt. Și, majoritatea, bineînțeles, că nu este entertainment, este pură prostie. Dar, măcar așa, mai vezi și tu ce oameni există pe planeta asta și ce pune lumea pe net. Și o să urmeze multe lucruri drăguțe, acolo, la Creative Creature.

Solistul Klyde
Solistul Klyde

De cand faci emisiunea asta?

De un an. Abia acum s-a făcut un an. Avem două sezoane. Acolo sunt mai multe emisiuni care se filmează și nu știu când vom continua. Momentan, acolo se face o reorganizare, o să fie ceva foarte tare! O să fie un hub creativ.

Deci, ești pregătit pentru următorul sezon?

Sunt pregătit, oricând, dar, în prezent, sunt alte lucruri de terminat acolo. Se reconstruiesc platouri, se face ceva mai „next level" și abia atunci, ca să avem ce arăta și noi ceva mai frumos. Între timp, sper să-mi găsesc "drive"-ul. Să mai scot ceva muzical, că asta e pasiunea mea. Creativitatea și inspirația trebuie să vină de la sine, deși, așa cum foamea vine mancand.

KLYDE - decide 📼 (Official Audio) - YouTube

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net