Daniel Nuță, detalii despre „Groapa”, noul serial de la Pro Tv: „Viața mea, în următoarea perioadă, va fi...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A jucat în seriale precum „Sacrificiul” și „Adela”, producții difuzate la Antena 1, iar apoi l-a interpretat pe Vlad Țepeș, în serialul „Rise of Empires: Ottoman”. Iată că, acum, actorul Daniel Nuță revine în atenția fanilor cu un nou rol, de această dată în serialul ”Groapa” de la Pro TV, despre care ne-a povestit mai multe la Giurgiu, acolo unde se filmează o mare parte a serialului.

Daniel Nuță și-a schimbat radical look-ul
Daniel Nuță și-a schimbat radical look-ul

Click!: O nouă schimbare de look?

Daniel Nuță: M-am tuns. S-a gândit, la nivel creativ, cu toții, despre personajul meu, Sasha. S-a luat decizia. S-a terminat o perioadă. Începe o nouă perioadă în viața mea. Și conturăm personajul în felul acesta.

Rol principal! Mai mult decât ne așteptam...

Da, rol principal, de cum eram obișnuit. E o responsabilitate. El e încasatorul din toate părțile și încearcă să rezolve lucrurile. E un mix. Nu e nici albă, nu e nici neagră. Cu cine trebuie e bun, cu cine nu trebuie, e rău.

Ai doi frați în serial?

Trei. Suntem patru, însă povestea celui de-al patrulea frate nu e dezvăluită.

Noul look al lui Daniel Nuță
Noul look al lui Daniel Nuță

Cu cine ți-a plăcut până acum să filmezi?

Cu toți, nu pot să spun cu cineva anume. Însă, până acum, am avut de filmat cu Teona. Dar au fost și alte secvențe. Fiecare secvență în parte, dacă găsești acele chestii, dacă scenariul este bun și bine scris, îți oferă acele nuanțe anume și lucruri care să-ți placă de acolo.

Toate se întâmplă cu un scop, ai ajuns la Pro TV.

Și înainte încercam să fiu cât se poate de profesionist, și, în continuare, o să rămân. Este vorba doar de un proces de schimbare. Cineva care vrea să facă lucruri îndreptate mai mult către cinematografie. Este o altă imagine asupra proiectului.

Te-ai mutat la Giurgiu?

Chiar dacă filmăm aici, facem naveta, în fiecare zi. Viața mea, în următoarea perioadă, va fi pe malul Dunării. Aici a crescut personajul meu și de aici și-a luat energia.

Ai dat multe probe pentru rolul acesta?

Au fost niște sesiuni de casting. Dar asta face din procesul actorului. După aia, rolul există, e al tău. Do it! Important e momentul ăla să fii cât mai prezent, ancorat în realitate. Să știi ce se dorește de la personajul tău, de la tine.

Vara asta o să ai vacanță?

O să am foarte mult de filmat, așa că, până la terminarea sezonului, sunt și trup și suflet pentru proiectul acesta.

Ți-ai pus pe pauză anumite proiecte?

Nu neapărat. Dar am încercat să îmi eliberez și să-mi fac curățenie în program, pentru că este foarte fain ce fac. Tot focusul îmi este aici și vreau să mă ocup doar de treaba asta. Și cu „Otomanii" a fost la fel. Avantajul a fost că am filmat la Istanbul și am stat acolo. Și tot focusul era pe acel proiect. Și, la fel și aici, voi încerca să mă închid în carapacea mea și să mă dedic acestui proiect.

Daniel Nuță, alături de colegii din „Adela”
Daniel Nuță, alături de colegii din „Adela”

Mai joci și în spectacolul cu foștii colegi din „Adela”?

Bineînțeles că da. Chiar dacă m-am tuns, probabil că vor apărea mici modificări. Pentru că eu mă simt altfel, față de cum eram cu parul lung.

Mă bucur pentru tine!

Sunt foarte recunoscător că se întâmplă lucruri interesante. Sunt mulțumit, în sensul productiv. Mă bucur că lumea mă apreciază și că vor să lucram împreună. Asta-i tot ce contează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net