Un nou post de televiziune se lansează în România. A primit deja licența de la CNA

Apare o nouă televiziune pentru copii în România! Societatea care a obţinut licenţa de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) mai are două televiziuni pentru copii.

Apare o nouă televiziune pentru copii în România / foto: arhiva Click!
Apare o nouă televiziune pentru copii în România / foto: arhiva Click!

Tralala Studio, care mai are două televiziuni pentru copii - Tralala, care difuzează cântecele, şi Looloo Kids, post în limba engleză, care este distribuit în ţări din Europa - a primit licenţă de la CNA pentru un post de desene animate educative pentru copii, numit „Tralala Desene Animate”. Reprezentantul postului a explicat la CNA că televiziunea va aduce conţinut de la producători independenţi.

Fixiki este un reper faţă de ceea ce vrem să aducem noi în România”, le-a spus membrilor CNA unul dintre acţionarii postului, potrivit paginademedia.ro.

Tralala Studio, societatea care operează televiziunea, a alocat un buget de 7.3 milioane de lei pentru proiectul Tralala Desene Animate în perioada 2024-2028 și 5 milioane de lei pentru intervalul 2024-2026. Alexandru Badan, unul dintre proprietarii postului, a explicat că noua televiziune se va adresa unui public mai mare decât Tralala care difuzează doar cântece pentru preşcolari, fiind specială pentru copiii între 4 și 11 ani.

„Să creăm un context în care să aducem desene animate educative”

„Televiziunea Tralala merge foarte bine, avem un feedback pozitiv din partea părinţilor. Looloo Kids, la fel. Looloo Kids este post în limba engleză şi deja face paşi sănătoşi către exteriorul României. L-am lansat deja în Germania, iar către finalul anului mai sunt încă opt ţări în Uniunea Europeană în care vom lansa. Tralala Desene Animate este o idee pe care o avem de câţiva ani, dar care acum s-a creat contextil şi necesitatea deschiderii postului.

România este un pic atipică faţă de alte ţări din Uniunea European, adică să avem un post de desene animate care să fie românesc. Postul Tralala pe care îl avem deja este un post muzical mai mult, este ca un MTV pentru copii, dar un post clasic de desene animate nu avem. Acum piaţa românească este dominată de marile grupuri, în special cele americane, iar pentru unproducător independent european este foarte dificil să distribui conţinutul în România. Asta vrem să facem, să creăm un context în care să aducem desene animate educative din care copiii să aibă ce să înveţe şi să fie mai apropiate de cultura noastră”, le-a spus membrilor CNA Alexandru Badan, unul dintre proprietarii postului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net