Ștefan Stan își vizitează fetele în Germania! Artistul nu e încă interesat de o nouă relație! „Îmi e bine așa..."

#Exclusiv Click!

Ștefan Stan (47 de ani) abia așteaptă să ajungă în Germania la fetele lui, Mihaela Elif (4 ani) și Mira Maria (1 an), și să petreacă o săptămână împreună cu ele.

De când a divorțat de comun acord, în secret, de soția sa, Simona, Ștefan Stan își împarte timpul între cântări, carieră și copiii săi pe care îi vede în ultima vreme mai mult virtual, în mediul online. Artistul e însă e părere că nu e niciodată suficient timpul pe care îl petreci cu copiii.

Câștigătorul Vocea României 2011 s-a căsătorit civil cu Simona în anul 2019 dar se pare că s-au despărțit în 2022. Fosta lui soție s-a stabilit în Germania, cu cele două fete al artistului, acolo unde are și un bistro, afacere de familie, realizată împreună cu nașul fetițelor.

„Vineri am bilet să plec la fetele mele în Germania o săptămână. În perioada verii sunt aglomerat, în fiecare weekend am concerte, până la jumătatea lui septembrie îmi știu programul, dincolo de septembrie nu prea știu ce se întâmplă! Încerc să petrec timp cu fetițele în fiecare zi, ne auzim pe telefon, ne vedem pe video, ne jucăm fața ascunselea, lucruri care se pot face în mediul virtual, ținem legătura în permanență.

De vizitat fizic le vizitez destul de des însă mi se pare extrem de puțin totuși. Ca părinte e greu să stai zile sau săptămâni fără copii, niciodată nu e de ajuns", ne-a povestit Ștefan Stan pentru Click.

Ștefan Stan: „Este exclus așa ceva!"

După divorțul de Simona, Ștefan Stan nu a afișat o altă relație. Întrebat dacă și-a refăcut sau nu viața, artistul ne-a mărturisit că cel puțin deocamdată nu este interesat să își refacă viața sau să se implice într-o nouă relație. El se focusează acum pe cariera muzicală și va lansa mai multe piese noi în perioada următoare.

„În toamnă urmează lansarea piesei noi la care am lucrat toată vara asta, e un set de fapt de șase piese prima piesă este în septembrie și apoi următoarele. N-aveam cum să mă împac cu soția pentru că nu m-am certat cu ea noi doar am divorțat. De refăcut viața nu am ce să refac pentru că nu e stricată. Dacă te referi la o altă relație de iubire sau de concubinaj sau așa ceva, exclus! Nu-mi doresc, nu vreau, îmi e bine așa…", a mai spus Ștefan Stan cu privire la viața lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net