Soția lui Ștefan Stan, mărturisiri în lacrimi: «Parcă a fost un coșmar tot ce s-a întâmplat»

Ultima actualizare:

Soția lui Ștefan Stan a trecut recent printr-o naștere extrem de dificilă, care i-a cauzat probleme grave de sănătate. Solistul a fost nevoit, la acel moment, să cheme Ambulanța. Partenera artistului a intrat în direct azi la Teo Show, unde, alături de soțul ei, a povestit ce s-a întâmplat de fapt și care este starea ei actuală de sănătate. 

image

Ștefan Stan a devenit recent tată pentru a doua oară, însă soția lui, Simona, a trecut prin momente cumplite, la scurt timp după ce a născut prin cezariană, iar starea ei de sănătate a necesitat intervenția medicilor. 

Ștefan Stan a fost invitat azi în platou la Teo Show, unde a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit alături de partenera sa din cauza complicațiilor pe care Simona le-a suferit. Solistul a declarat că soția sa este o adevărată supraviețuitoare și că a fost nevoit să cheme Salvarea de mai multe ori deoarece Simona se simțea foarte rău. 

Artistul și-a exprimat aprecierea față de femeia din viața lui, care, deși a avut o sănătate șubredă și înainte de sarcină, nu adus pe lume o fetiță și nu a renunțat nicio clipă la a crede că va putea duce până la capăt sarcina. 

Soția lui Ștefan Stan, Simona, a intrat în direct la emisiunea lui Teo și a povestit cu lacrimi în ochi, momentele cumplite prin care a trecut. Partenera artistului a dezvăluit că în primele zile de după sarcină era atât de slăbită, încât nici măcar nu o putea ține în brațe pe fetița nou-născută, iar cei care s-au ocupat au fost mama ei și Ștefan

Soția lui Ștefan Stan era prea slăbită să se ocupe de fetița ei

Simona a ținut să menționeze că Ștefan Stan este un tată devotat care o ajută foarte mult și îl apreciază enorm pentru implicarea sa. 

"Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.", a dezvăluit tănăra

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net