Ștefan Stan face nuntă anul viitor! Soţia lui ne-a dat detalii despre ceremonie. Cum va arăta rochia miresei

#Exclusiv Click!

Anul și evenimentul! Așa pare să fie la Ștefan Stan în familie. După cununia civilă și cele două botezuri, artistul se pregătește pentru alt moment important în sfera personală. Una dintre cele mai frumoase voci bărbătești din showbiz va face nuntă cu aleasa inimii lui, Simona.

cub stefan stan png

În ultimii trei ani, Ștefan Stan și Simona au avut mai multe evenimente importante. În 2019, s-au cununat civil, în mai 2021, și-au botezat prima fetiță, pe nume Elif Mihaela, iar anul acesta, în martie, au creștinat-o pe cea de-a doua, care poarta numele Mira Maria. Pentru cei care se întreabă ce va avea loc la anul, iată că urmează o altă surpriză.

Ștefan Stan pregătește nunta! Nu orice fel de nuntă, ci una mare și frumoasă pentru care stabilește de pe-acum detaliile cu viitoarea mireasă.

"Am așteptat sa treacă pandemia pentru a ne putea desfășura. Sperăm să nu se întâmple nimic până la anul. Vremurile sunt destul de incerte, dar totuși ne dorim să nu se mai întâmple nimic. Știu ce rochiță de mireasa îmi doresc, clar una simplă, albă, nu vreau să fie ceva împopoțonat. Merg pe simplu, dar elegant. Oricum am suficient timp pentru asta, nu mă grăbesc spre atelier având în vedere că silueta mea se pot modifica. Știu că este un moment fericit și încă îl trăiesc de pe-acum", a spus, în exclusivitate pentru Click!, Simona, soția lui Ștefan Stan.

Ştefan Stan şi Simona plănuiau să facă nunta în septembrie, dar au anulat-o

Frumosul cuplu voia să facă anul acesta în septembrie nunta, însă se pare că timpul este prea scurt pentru organizarea momentului. Simona a avut probleme la nașterea celui de-al doilea copil

Mira Maria s-a născut în ianuarie și a venit pe lume mai devreme fața de termenul estimat de medici. Cu toate acestea, a fost sănătoasă și s-a dezvoltat perfect.

Simona, nevoită să cheamă Salvarea, după ce a născut

Simona a avut, însă, probleme după operaţia de cezariană şi s-a simţit atât de slăbită încât a a fost nevoie să cheme Salvarea. A avut noroc că Ştefan şi mama ei i-au fost alături şi s-au ocupat de fetiţa nou-născută. 

"Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.", a povestit Simona, recent, despre clipele de coşmar de după naştere.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net