Ștefan Stan și soția s-au despărțit! Iată motivul pentru care au ajuns la divorț: „Un an foarte tumultuos...”

Ultima actualizare:

Bombă în showbiz! Divorțul momentului este chiar între Ștefan Stan și soția sa! Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul artist care a vorbit deschis despre problemele pe care le-au întâmpinat și care au dus la această situație. Acesta a vorbit și despre situația cu cei doi copii ai lor.

Ștefan Stan și soția s-au despărțit!
Ștefan Stan și soția s-au despărțit!

Ștefan Stan și soția s-au despărțit!

Ștefan Stan și soția sa s-au căsătorit în 2019, după 4 ani de relație. Împreună au făcut și două fetițe Mira și Elif de care se ocupă amândoi extrem de mult. Totuși, se pare că probleme au început să apară după pandemie și se pare că s-ar fi despărțit în urmă cu ceva vreme, dar abia acum artistul a avut deschiderea să vorbească despre acest eveniment.

Speculațiile cu privire la o posibilă ruptură între Ștefan Stan și soția sa, Simona, au apărut acum un an, odată cu decizia partenerei artistului de a se muta cu cele două fetițe în Germania. Cu toate acestea, la acea vreme, cântărețul a ales să infirme zvonurile. Cu toate acestea, acum, după despărțire, el a făcut primele declarații referitoare la situație.

Ștefan Stan susținea pe vremea când s-a căsătorit cu Simona că nu ar putea trăi fără Simona. Deși anul trecut artistul ne spunea că nu este vorba despre un divorț, distanța se pare că și-a spus cuvântul.

Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.”, ne spunea Ștefan Stan.

Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte nbuni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine.", a declarat Ștefan Stan, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ștefan Stan a câștigat „Vocea României” la Pro TV, în 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net