Ștefan Stan, cu ochii în lacrimi! „A spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine”

Ștefan Stan a făcut dezvăluiri incredibile despre greutățile prin care a trecut în copilărie împreună cu mama lui. Cea care i-a dat viață artistului a avut parte de episoade cumplite și momente de coșmar provocate de soțul ei. Trezirea acestor amintiri i-au adus lacrimi cântărețului, care a dezvăluit în premieră câteva traume care au rămas vii și acum.

image
Ștefan Stan, în lacrimi la TV! Foto: colaj facebook/captură youtube

Drama vieții lui Ștefan Stan! „Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta”

Invitat în emiunea „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, Ștefan Stan a vorbit pentru prima oară despre dramele care i-au marcat viața. Fostul câștigător al competiției Vocea României de la PRO TV s-a emoționat teribil când a povestit despre mama lui, care a „avut o viață extrem de grea”.

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea, și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.

Vezi și Soția lui Ștefan Stan, mărturisiri în lacrimi: «Parcă a fost un coșmar tot ce s-a întâmplat»

Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei. Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”, a povestit Ștefan Stan în emisiunea „În Oglindă”.

Ștefan Stan, dezvăluire cutremurătoare despre mama lui: „S-a tras cu mitraliera în capul ei” 

stanga
dreapta
260467229 435956144560676 8680065064181890278 n jpg
273747640 483074536515503 1897585168054431735 n jpg
01 JPG
Capture4 JPG

Vizibil emoționat, dar și cu o dragoste infinită în suflet pentru cea care i-a dat viață, Ștefan Stan a continuat să vorbească înduioșător despre mama lui, amintind un episod urât în care tatăl său mânca doar alături de frații vitregi ai lui Ștefan.

„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r.: cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a precizat îndrăgitul cântăreț.

Dezvăluiri exclusive! Ștefan Stan face nuntă anul viitor! Soţia lui ne-a dat detalii despre ceremonie. Cum va arăta rochia miresei

Ștefan Stan a menționat, totodată, că mama lui l-a protejat enorm, iar el nu a vazut-o niciodată plângând, „nici măcar în ziua când a murit”. Din păcate, cea care i-a dat naștere avea să aibă parte de un final tragic în viață.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (...)Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor...”, a povestit în lacrimi fostul câștigător de la Vocea României.

Mama lui Ștefan Stan, rol decisiv în viața artistului. „Îmi știa toate lacunele, toți elefanții aia din pod”

Cântărețul a povestit că „familia lui a murit”, după ce mama lui a decedat din cauza problemelor de sănătate. Ea a reprezetat mereu un spirjin pentru artist.

„Pentru mine… familia mea a murit. Eu nu mai am familie. Mama mea era singura familie.(...) Mama mereu m-a împins de la spate. Mi-a zis să merg, să fac ceva. (...)Cel mai bun speaker motivațional, cel mai bun psiholog al meu a fost ea. Omul care mă cunoștea, îmi știa toate lacunele, toți elefanții ăia din pod pe care îi avem toți. Știa tot. Tot timpul mă ghida”, a povestit Ștefan Stan.

Din fericire, viața lui Ștefan Stan e plină de lumină în prezent. În ultimii trei ani, artistul și soția lui au avut mai multe evenimente importante. În 2019, cei doi s-au cununat civil, iar anul trecut a apărut pe lume prima lor fetiță, Elif Mihaela. În prima lună a anului 2022, Ștefan Stan a devenit din nou tătic, atunci când s-a născut Mira Maria. 

stanga
dreapta
stefan stan sotie 3 jpg
stefan stan sotie 4 jpg
stefan stan sotie jpg
stefan stan sotie 2 jpg
stefan stan botez 2 png
Soția lui Ștefan Stan jpg
stefan stan familie jpeg
stefan stan familie png
5 stefan stan tata 2 jpg jpeg
1 stefan stan tata jpg jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg