Ştefan Stan şi-a botezat fetiţa. Imagini superbe de la ceremonie

Ultima actualizare:

Pe data de 8 mai, anul trecut, Ștefan Stan și soţia lui, Simona, își botezau primul lor copil. O fetiță superbă, căreia i-au pus numele Mihaela Elif primul nume fiind cel al mamei artistului care s-a prăpădit în urmă cu trei ani, iar al doilea având inspirație turcească și înseamnă “fată înaltă și subțire”. Iată că anul acestam la zece luni distanță, cei doi au trecut prin aceleași emoții după ce și-au creștinat al doilea copil, pe micuța Mira Maria. 

Ştefan Stan şi soţia lui şi-au botezat fiica foto: Instagram
Ştefan Stan şi soţia lui şi-au botezat fiica foto: Instagram

Sâmbătă, 26 martie, celebrul câștigător al concursului "Vocea României" a avut emoții deosebite la ceremonia de creștinare a Mirei Maria. Îmbrăcat la costum bleumarin, cămașă albă, Ștefan Stan a arătat ca un superstar.

Soția sa, Simona, a optat pentru o rochie gri, lungă, o coafură lejeră, cu părul prins în coadă. O ținută care să îi permită să se desfășoare, fiind atentă și la bebelușa de numai două luni, dar și la micuța Mihaela, în vârstă de un an și jumătate.

Mira Maria a avut o rochiță de botez albă, cu broderie pe margini, iar capul i-a fost acoperit cu o căciuliță accesorizată cu o floricică din voal. A fost în centrul atenției, mai ales că a fost super cuminte.

Botezul a avut loc în jurul prânzului, la Parohia Romano-catolică “Adormirea Maicii Domnului”, din Drumul Taberei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați ai cuplului. În aceeași biserică a fost botezat și primul copil și se pare că este lăcașul de suflet al lui Stefan și al Simonei.

"Da, am botezat-o pe Mira Maria, la aceeași biserică "Adormirea Maicii Domnului". A fost foarte cuminte. Ne bucurăm pentru acest moment atât de special", a spus soția artistului, Simona Stan, pentru Click!. 

Soţia lui Ştefan Stan a avut probleme de sănătate, după ce a născut

Mira Maria s-a născut în ianuarie și a venit pe lume mai devreme fața de termenul estimat de medici. Cu toate acestea, a fost sănătoasă și s-a dezvoltat perfect.

Simona a avut, însă, probleme după operaţia de cezariană şi s-a simţit atât de slăbită încât a a fost nevoie să cheme Salvarea. A avut noroc că Ştefan şi mama ei i-au fost alături şi s-au ocupat de fetiţa nou-născută. 

"Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte sa nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.", a povestit Simona, recent, despre clipele de coşmar de după naştere.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net