Adevărul despre relația lui Ștefan Stan cu soția sa

#Exclusiv Click!

Ștefan Stan e pus pe drumuri! Deocamdată a plecat din țară soția lui, Simona, alături de cele două fetițe ale lor, Elif (care împlinește 2 ani pe 30 noiembrie) și Mira, (care va face un an în luna ianuarie), asta pentru că artistul este foarte prins și ocupat cu proiectele și evenimentele pe care le are în România.

Ștefan Stan, naveta România-Germania!

Mutarea fetelor sale a avut loc deja de 6 luni de zile, în Germania, la Rottenburg, aproape de Nurenberg, acolo unde este acum în vizită și într-o vacanță de două săptămâni, și Ștefan Stan, pentru a-și încărca bateriile pentru programul nebun ce îl așteaptă cu concertele în ultimele săptămâni ale acestui an.

Vezi și: Soția lui Ștefan Stan, mărturisiri în lacrimi: «Parcă a fost un coșmar tot ce s-a întâmplat»

„Eu sunt în Germania acum, la fete. Mă întorc în țară de Moș Nicolae, am evenimente începând cu 6 decembrie, un program nebun. Acum sunt în concediu în Germania, cu familia, pentru două săptămâni.

Stau împreună cu fetele mele aici, apoi mă întorc în București. Ele s-au mutat în Germania, de 6 luni deja, fetele au grădiniță aici. Așa am decis cu soția că este cel mai bine pentru viitorul lor.”, ne-a declarat Ștefan Stan pentru Click!

Artistul ne-a mărturisit și faptul că îi este greu cu dorul de fetele lui, de soție, dar încearcă să le viziteze  în Germania o dată la două luni, cel puțin deocamdată.

Ștefan Stan, adevărul despre divorț!

„Din cauza acestei schimbări din viața noastră, mulți zic că ne-am despărțit dar nu e vorba de niciun divorț! Ele s-au mutat aici și eu stau acasă, la București. Trebuie să muncesc, trebuie să fac bani, am concerte, am cariera mea de artist, eu mă ocup de ale mele și le vizitez în Germania cam o dată la două luni.

Am mult de lucru în țară, am scos și piesa nouă care e frumoasă și merge bine, “Șah în dragoste”. Pentru mine, cel puțin până la sfârșitul anului, este acum o perioadă extrem de aglomerată și plină din punctul de vedere al carierei și concertistic, avem treabă multă.

Crăciunul și Revelionul le fac în București, la cântări. Iar dacă nu urmează un alt proiect important după Revelion, atunci o să vin la fete în Germania.”, ne-a mai spus Ștefan Stan, pentru Click!

La începutul acestui an, Ștefan Stan a devenit tată pentru a două oară. Simona, soția artistului, a născut-o pe Mira, prematur, la  36 de săptămâni, dar totul a decurs bine și s-a lăsat cu mari emoții pentru întregirea familiei.  

Ștefan Stan și Simona și-au oficializat relația în anul 2019, între cei doi soți fiind o diferență de 23 de ani, dar asta nu îi împiedică să aibă împreună o familie frumoasă și unită, și două fetițe vesele și sănătoase.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub andreea antonescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
trenul regal jpg
Brasov 1 jpg
Bloc aida szilagyi FOTO renasterea banateana
Turist FOTO salvamont Bușteni jpg
image
image
image
image
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau in america (2) jpeg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu