Veste bună pentru fanii seriei „Stăpânul Inelelor”. Un nou film va fi lansat în 2026

Fanii universului „Stăpânul Inelelor” vor fi bucuroși să afle că un nou film va fi lansat în 2026. Intitulată „The Hunt for Gollum”, în noua peliculă, Andy Serkis, care a interpretat personajul in trilogia lui Peter Jackson, va reveni in rolul care l-a consacrat. Actorul britanic va regiza, de asemenea, lungmetrajul.

„The Hunt for Gollum” va fi lansat în 2026 / foto: arhiva Click!
„The Hunt for Gollum” va fi lansat în 2026 / foto: arhiva Click!

Echipa câștigătoare a premiului Oscar din spatele trilogiilor de succes de aproape 6 miliarde de dolari „Stăpânul inelelor” și „Hobbitul” se reunește pentru a produce două noi filme. „Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” este primul dintre noile proiecte ale lui Sir Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens.

Pelicula va fi regizată de Andy Serkis, care va reveni, de asemenea, în rolul care l-a consacrat. „Yesssss, Precious. A venit din nou momentul să mă aventurez în necunoscut alături de prietenii mei dragi, extraordinarii și incomparabilii gardieni ai Pământului de Mijloc Peter, Fran și Philippa”, a declarat Serkis, conform publicației CNN.

„The Hunt for Gollum” va fi lansat în 2026

Este o onoare și un privilegiu să călătoresc din nou pe Pământul de Mijloc împreună cu bunul nostru prieten și colaborator, Andy Serkis, care are treburi neterminate cu acel Stinker – Gollum! În calitate de fani de-o viață ai vastei mitologii a profesorului Tolkien, suntem mândri să lucrăm cu Mike De Luca, Pam Abdy și întreaga echipă de la Warner Bros. la o nouă aventură epică!”, au declarat Jackson, Walsh și Boyens într-o declarație comună.

„Lord of the Rings: The Hunt for Gollum”, noul film plasat în universul „Stăpânul Inelelor”, va fi lansat în 2026.

Trilogia originală „Stăpânul inelelor", regizat de Peter Jackson, a câştigat 17 premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film, iar la box office-ul mondial, a încasat aproape 3 miliarde de dolari. De atunci, a fost lansată în cinematografe o adaptare în trei părţi a filmului „The Hobbit”, tot în regia lui Peter Jackson, iar serviciul de streaming Prime Video a dezvăluit, în urmă cu doi ani, şi serialul „Inelele puterii”, despre ascensiunea lui Sauron.

„The War of the Rohirrim” apare pe 13 decembrie 2024

Totodată, o altă producție care va fi lansată în curând este „The War of the Rohirrim”. „Stăpânul Inelelor” va ajunge din nou pe marele ecran sub forma unui film de animaţie pe data de 13 decembrie 2024. Filmul îmbină universul lui Tolkien cu animaţia japoneză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net