„Stăpânul inelelor”, una dintre cele mai vizionate trilogii cinematografice din toate timpurile

Prime video, platforma de online streaming a celor de la Amazon, a fost luată cu asalt după lansarea primelor două episoade din „Stăpânul Inelelor : The Rings of Power”. Acestea au adunat 25 de milioane de vizualizări într-un timp record, fiind cel mai bun debut din istoria platformei! 

Prima dată când Amazon face publice audiențele pentru producție. Sursa foto : Profimedia
Prima dată când Amazon face publice audiențele pentru producție. Sursa foto : Profimedia

Aflăm de la Adevărul că noua serie a francizei „Stăpânul Inelelor” este cea mai scumpă producție a momentului. Aceasta se bucură de colosalul buget de 1 miliard de dolari, acesta fiind doar bugetul pentru primul sezon.

Compania Amazon a făcut publice cifrele de audiență a primelor două episoade, fiind prima dată când compania lui Jeff Bezos face publice astfel de informații. De asemenea, aceștia au declarat printr-un comunicat că „publicul doboară toate recordurile anterioare, marcând cea mai mare premieră din istoria Prime Video.” 

Poate te-ar interesa și : Stăpânul Inelelor se întoarce cu noi aventuri. Unde și când poți să îl vizionezi (click.ro)

„Zecile de milioane de fani care sunt, în mod evident, la fel de pasionați de Pământul de Mijloc ca și noi – sunt adevărata măsură a succesului“ a fost declarația lui Jennifer Salke, directoarea studiourilor Amazon. 

Citește și : Acțiunile Amazon s-au prăbușit! Compania lui Jeff Bezos, în impas? (click.ro)

 Fiul lui Jeff Bezos a avut cuvinte dure pentru tatăl său

Proiectul acesta este unul de mare importanță pentru Jeff Bezos, fondator și CEO al companiei Amazon, cât și pentru familia acestuia. Conform declaraților lui Bezos, unul din fii săi i-a spus „Tată, te rog să nu f*** acest serial!”.

Tot CEO-ul companiei Amazon a avut de adăugat „Și a avut dreptate. Știm că este o mare responsabilitate.” , ca și mesaj aprobator pentru fiul său. Jeff Bezos este un fan declarat al Tolkien, autorul cărților „Stăpânul Inelelor”. 

Seria lansată este inspirată din cărțile lui J. R. R. Tolkien, acțiunea având loc cu patru mii de ani înainte de evenimentele din „The Hobbit” și „Lord of the Rings”. 

Noul proiect este una din mizele cele mai mari ale platformei și se crede că va număra cinci sezoane. Studioul plănuiește să imite fenomenul „Game Of Thrones”, serial care s-a bucurat de un succes imens în perioada difuzării. 250 de milioane de dolari ar fi fost suma necesară pentru achiziționarea drepturilor de ecranizare.   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
andreea mantea
cub Anamaria Barnoski png
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
juriul te cunosc de undeva decembrie 2022 jpg