Liv Tyler, frumoasa din ”Stăpânul inelelor”, singură la 44 de ani


    S-a despărțit de logodnicul săuFoto: Instagram
S-a despărțit de logodnicul săuFoto: Instagram

Liv Tyler, frumoasa din ”Stăpânul inelelor”, este singură la 44 de ani. Ea s-a despărțit recent de magnatul Dave Gardner.

Liv Tyler frumoasa din ”Stăpânul inelelor”, este singură după ce s-a despărțit de magnatul Dave Gardner (44 de ani). Despărțirea s-a petrecut după șapte ani petrecuți împreună. Actrița de 44 de ani s-a întors la Los Angeles, în timp ce Gardner a rămas la Londra. Despărțirea a fost amicală. Magnatul Dave Gardner este cel mai bun prieten al fostului fotbalist David Beckham (46 de ani). Despărțirea a fost ținută la secret din luna martie și s-a produs la șase ani după ce Liv și Dave s-au logodit. Au vrut să o țină cât mai mult ascunsă pentru cei doi copii ai lor.

Liv Tyler, departe de bomba-sexy din videoclipul «Crazy». Cum a fost surprinsă la cumpărături

Actrița din ”Stăpânul inelelor” a pozat în lenjerie intimă. Iată cât de sexy este la 40 de ani!

Vrea să se concentreze pe carieră

”Dave și Liv au petrecut prima perioadă de izolare împreună. Sunt o bună echipă și părinți minunați. Dar, din nefericire, au început să se îndepărteze și să trăiască vieți separate. Amândoi vor să se concentreze asupra carierei, ea vrea să joace în filme, el să-și conducă afacerile și să lucreze la proiectul de fotbal al lui David”, a spus o sursă. Liv, fica rockerului Steve Tyler (73 de ani), de la trupa Aerosmith, a fost măritată cu muzicianul Royston Langdon, de 49 de ani, în 2008. Ea are 3 copii, Milo, de 16 ani, din căsnicia cu Langdon, Lula, de 5 ani, și Sailor, de 6 ani, cu Gardner. Liv Tyler, frumoasa din ”Stăpânul inelelor”, este singură la 44 de ani.

cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
FotoJet (3) jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei