Stăpânul Inelelor se întoarce cu noi aventuri. Unde și când poți să îl vizionezi

După o istorie în care a reușit să ajungă în topul IMDB al celor mai bune filme și după ce a reușit să adune întreaga familie în fața televizoarelor, seria Lord of the Rings, cunoscută la noi și sub Stăpânul Inelelor, revine sub forma unei serii ce a fost anunțată de către Amazon.

lord of the rings tv show jpg

Compania s-a folosit de evenimentul Super Bowl pentru a prezenta trailerul de la serialul său The Lord of the Rings: The Rings of Power. Prin trailerul de 60 de secunde, avem în vedere legătura dintre personajele principale, potențiale aventuri, dar și efecte speciale vizuale adaptate la tehnologia de ultimă generație.

Ce prezintă noul sezon din Lord of the Rings?

După cum știam, serialul va avea în vedere aventurile ce vor avea loc cu mii de ani înainte de evenimentele din Stăpânul Inelelor, fiind prezente informații importante din materialul lui J.R.R.Tolkien - The Silmarilion, care vor avea în vedere povestea lui Sauron și creația inelelor magice.

Noul trailer a prezentat câteva personaje ce vor apărea în serial, unde putem să-i întâlnim pe Elrond - jucat de către Robert Aramayo, Arondir - portretizat de către Ismael Cruz Cordova, dar și Galadriel, care va fi jucat de către Morfydd Clark.

Amazon a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru drepturile asupra materialului celebru, dar și alte 465 de milioane de dolari pentru primul sezon, potrivit The Hollywood Reporter. Este greu de spus din trailer dacă toți acești bani au ajuns pe ecran, dar vom afla cu siguranță când va ajunge pe Amazon Prime Video, pe 2 septembrie 2022. Serialul a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon. 

Amazon a preluat drepturile asupra francizei lui JRR Tolkien în 2017, iar de la început s-a estimat că serialul ar putea ajunge, în cele din urmă, să devină prima emisiune televizată din lume care costă peste 1 miliard de dolari, după ce au fost luate în considerare acordul de drepturi, producția și marketingul.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net