Veste neplăcută pentru abonații Digi! Ce posturi TV vor fi eliminate din grila RCS&RDS

Luna mai a venit cu schimbări relevante pentru Digi RCS&RDS. Pe lângă faptul că își va schimba în curând și denumirea, așa cum au anunțat chiar reprezentanții companiei, RCS&RDS a anunțat că va elimina anumite posturi TV din grila de programe.

Digi scoate din grilă mai multe posturi TV / foto: colaj Facebook/Pixabay
Digi scoate din grilă mai multe posturi TV / foto: colaj Facebook/Pixabay

Digi scoate din grilă mai multe posturi TV

RCS&RDS este cel mai important furnizor de cablu din România și a suferit modificări semnificative de-a lungul timpului în ceea ce privește grila de programe. Mai multe posturi au fost eliminate și, în același timp, au fost adăugate unele noi. Astfel, și acum, într-un nou anunț, Digi a decis să scoată din grilă unele televiziuni din grupul Clever, deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa.

Concret, 9 televiziuni vor fi eliminate din grila națională RCS&RDS. Printre acestea se numără: Profit News, Prima History și Medika TV. În plus, vor fi eliminate și DigiSport 4 (SD), CGTN HD, Cinemax 2 (SD), Bollywood, Bollywood HD și Atomic Academy. În locul programelor scoase, demers pus în aplicare chiar de pe data de 1 mai, s-au adăugat altele la nivel național: SkyShowtime HD1, SkyShowtime HD2, TVR Sport HD și Bollywood Clasic, care vor difuza conținut 24 din 24.

Cadou de Paște pentru clienți. Reduceri de 50%

Avem și vești bune din partea companiei Digi RCS&RDS. În preajma Sărbătorilor Pascale, atât clienții noi cât și actuali, pot profita, în perioada 22 aprilie – 6 mai 2024, de campania de Paște prin intermediul căreia se oferă o reducere de 50% din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobilă, pe o durată de până la 8 luni, la portarea unuia sau mai multor numere în rețeaua Digi.

Cei care aleg să se porteze și optează pentru pachetul „Nelimitat” se vor bucura de numeroase beneficii, inclusiv internet, minute nelimitate în orice rețea internațională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi și 3.000 de minute internaționale în SUA, Canada și UE.

  • 2.5 euro/ lună timp de 4 luni la portarea unui singur număr de telefon;
  • 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni pentru două numere de telefon transferate;
  • 1.75 euro/lună pentru 3 numere de portate în rețeaua Digi;
  • 1.5 euro/ lună – timp de 8 luni – pentru 4 sau 5 numere de telefon portate la Digi.

Clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului de telefonie mobilă Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2, fie pentru achiziționarea telefonului dorit, în 24 de rate fixe Digi, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix Digi. Promoția este valabilă atât pentru portările efectuate din prepaid, cât și din postpaid, și este acordată doar pentru contractele semnate pe o perioadă de 24 de luni.

Această ofertă poate fi accesată pe site-ul digi.ro, în pagina principală sau din contul de client, sau în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări, ori prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Ce nume va avea Digi RCS&RDS

Luna trecută, Digi RCS&RDS anunțau că din luna mai vor modifica numele companiei în Digi România. Motivul invocat a fost acela că RCS&RDS este o exprimare neutilizată de clienți, fiind, în prezent, un nume pe care mulți l-au uitat, iar Digi este cel pe care îl folosesc abonații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net