La revedere, Netflix! DIGI RCS RDS vine cu o ofertă de neratat. Costă doar 3 lei, fiind disponibile mii de filme în trending

Cu toate schimbările recente aduse de Netflix pentru a-și revigora popularitatea, DIGI RCS RDS vine în forță cu o ofertă de streaming cu un preț atrăgător de doar 3 lei, dând utilizatorilor acces la mii de filme în trending. Acestă mișcare vine pe fondul unei scăderi a interesului pentru Netflix, iar oferta DIGI RCS RDS se dovedește a fi o alternativă economică și tentantă pentru pasionații de filme și seriale.

Digi. Foto: arhiva.
Digi. Foto: arhiva.

O alternativă solidă pentru Netflix

Printre opțiunile oferite de DIGI RCS RDS, MAXPAK se remarcă prin prețul accesibil de 15 lei pe lună. În cazul în care utilizatorii se abonează în timpul campaniilor promoționale, costul poate scădea considerabil. Această extraopțiune aduce la pachet 5 canale de filme la TV, precum și acces la HBO 1, 2 și 3, Cinemax 1 și 2 și platforma HBO Max. Cu o gamă variată de producții, de la True Detective și Friends până la Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games, MAXPAK se dovedește a fi o alternativă solidă la Netflix.

Film Now - doar 3 lei pe lună

Pentru cei care caută o opțiune și mai accesibilă, Film Now vine în ajutor cu un preț incredibil de mic de doar 3 lei pe lună. Această opțiune permite utilizatorilor să urmărească canalul TV și online prin intermediul platformei Digi Online, cu condiția să aibă un abonament la cablu la DIGI RCS RDS. În luna ianuarie, Film Now a oferit difuzarea gratuită a filmelor de mare impact, cum ar fi Matrix Resurrections, House of Gucci sau The Secrets of Dumbledore.

Concurență pentru Netflix

Comparativ cu prețul de pornire al abonamentului Netflix de 5 euro (aproximativ 25 de lei) pe lună, oferta de streaming a DIGI RCS RDS demonstrează că poate furniza conținut de calitate la un preț mai accesibil. Unul dintre punctele critice aduse în discuție este faptul că, spre deosebire de Netflix, HBO MAX oferă mai multă flexibilitate la un preț mai mic.

Chiar dacă Netflix continuă să domine piața de streaming, ofertele mai accesibile precum cele ale DIGI RCS RDS încep să câștige teren, atrăgând atenția celor care caută calitate la prețuri mai prietenoase pentru portofel. Oferind alternative diversificate și avantajoase, DIGI RCS RDS se poziționează ca un concurent serios în industria serviciilor de streaming.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net