Simona Țăranu, știrista de la Digi24, dezvăluie secretele siluetei sale: "Am 50 de kg și mă mențin doar cu... "

#Exclusiv Click!

Simona Țăranu (35 de ani) este prezentatoarea știrilor sportive de pe postul Digi24 și Digi Sport. Are o siluetă perfectă, elegantă și o vezi mereu la rubricile de "bine îmbrăcate". Datorită jobului, are o colecție impresionantă de accesorii și în special pantofi.

Simona Țăranu are un corp de invidiat
Simona Țăranu are un corp de invidiat

Pe frumoasa șatenă am întâlnit-o la un evenimentul de redeschidere din Mega Mall al unui brand cunoscut de pantofi, unde ne-a povestit despre accesorii, dar și despre sărbătorile din căminul ei. 

Click!: Simona, știu că îți plac foarte mult pantofii. Mereu la jurnal te vedem ca scoasă din cutie. Rochii superbe și cele mai frumoase încălțări. Cât investești în ținutele tale? 

Simona Țăranu: Investesc cel mai mult în accesorii, de la bijuterii, genți, pantofi... pot să spun că accesoriile sunt slăbiciunea mea și da, sunt o investiție cu adevărat, dar nu îmi pare rău. Prefer să fie din aur, să aibă pietre prețioase, pantofii să fie din piele, să aibă calitate, să fie comozi și, bineînțeles, gentuțele să fie la modă.

La serviciu am patru perechi de pantofi cu toc pe care îi schimb în funcție de ținută, și am și sandale. În fiecare zi altă ținută și atunci asortez perechile de pantofi cu ținuta. Dacă am o ținută fucsia asortez un pantof nude sau argintiu. Poate să fie și ton cu ton, nu am pantofi cu fucsia ce-i drept tocmai pentru ca nu mi se pare că persistă în timp și nu e ușor să o asortezi. Eu am preferat culori oarecum neutre mai ales în perioada asta în care scoatem de la naftalină pantofii aurii, argintii, cu ștrasuri, cu accesorii.

Încerc să nu mai fac risipă, încerc cumva să mă gândesc că moda revine. Spre exemplu acum am ales 3 perechi de pantofi  în culori care să se potrivească oricărei culori. 

Simona Țăranu, 10 ore zilnic pe tocuri

Câte ore petreci pe tocuri?

Opt ore, uneori 10 ore în weekend, dar cu pauze astfel încât să nu stau în permanență pe tocuri. Nu este indicat. Eu aleg tocuri destul de înalte, de 10 cm pentru că sunt mică de statură, am 1,65 și încerc să par mai înaltă. Am început să port tocuri destul de devreme. În liceu nu aveam voie, iar în facultate nu ieșeam din pantofi, jeanși și balerini, dar după ce m-am angajat în anul doi de facultate, asta pe la 21, 22 de ani, în permanență am purtat. A fost greu, dar m-am obișnuit. 

Unde petreci Sărbătorile?

Îmi petrec sărbătorile acasă, în București. Nu plec nicăieri. Sunt din Piatra Neamț, dar anul acesta nu mergem în locurile natale pentru că muncesc. Abia în ianuarie merg undeva la cald. Sunt în căutare de vară.  

Ai gătit de Crăciun? 

Da, de obicei gătesc, dar nu tradițional românesc, deși sunt dornică de sărmăluțe recunosc nu-mi ies. Așa că le-am comandat. Nu am vrut să fac experimente pe Crăciunul meu. Cozonacul îl iau mereu de la soția lui Narcis Răducan, pentru că e super bun. E din acela care are ciocolată belgiană, se rupe fâșii... o nebunie. De Revelion o să gătesc niște paste, fructe de mare... mai așa pentru siluetă. 

„Înot, merg pe bandă și pe bicicletă!”

Arăți impecabil. Cum te menții în formă?  Pare ca stai doar în sala de gimnastică. 

Cum reușesc să mă mențin? Mănânc puțin, porții mici, iar după ora 18 încerc să nu mai mănânc. În timpul zilei până în ora 16 fără fructe și zahăr. Mai sunt și zile în care mai atentez la amandine, la cozonac. Apoi sunt zile "no sugar day", deci am grijă. Am renunțat la micul dejun. Dacă mănânc de dimineață, apoi o sa mănânc toată ziua, și atunci prefer dimineața să ciugulesc ceva, iar la prânz mănânc la serviciu.

Faci și sport? Sau doar prezinți sport?

Îmi place să înot. Iar acasă merg alert pe bandă, merg pe bicicletă şi, uneori, fac câteva exerciţii cu ganterele reglabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net