Frumoasele de la TV au furat startul vacanţelor de Crăciun! Ce destinații romantice au ales Ramona Olaru, Andreea Străvoiu și Simona Ţăranu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În timp ce familiştii au dat năvală în Laponia, tinerele prezentatoare tv au ales vacanţe romantice în oraşele europene împodobite de Crăciun. Prezentatoarea Kanal D Andreea Străvoiu a fost în Londra, Simona Ţăranu, prezentatoarea Digi TV, în Franţa, la Colmar, iar superba asistentă de la Neatza cu Răzvan şi Dani, la Viena. 

Andreea Străvoiu
Andreea Străvoiu

Sunt tinere, frumoase şi celebre! Dar în loc să aleagă plajele cu nisip fin din destinaţiile exotice, atât de la modă acum, ele au ales oraşele europene împodobite magic de Crăciun. La final de noiembrie, început de decembrie, vedetele noastre au ales să se bucure de cele mai frumoase oraşe decorate tematic, care fac furori în social media.

image

Andreea Străvoiu, prezentatoarea emisiunii „ROventura”, difuzată sâmbăta de la orele 15.00 pe Kanal D, a ales pentru a doua oară Londra şi nu a greşit. La final de noiembrie, vedeta Kanal D a plecat pentru patru zile în oraşul regal.  

Vedeta s-a pozat  la Big Ben
Vedeta s-a pozat la Big Ben
A fost însoțită e o prietenă în excursia de 4 zile
A fost însoțită e o prietenă în excursia de 4 zile

„Am vizitat Londra pentru a doua oră şi mă bucur că de acestă dată am ajuns în pragul sărbătorilor, pentru că atmosfera este cu totul aparte. La tot pasul vezi vitrine împodobite, decoraţiuni strălucitoare, meniuri speciale de băuturi şi mâncare, totul fiind de poveste. 

Dacă prima dată am vizitat muzeele şi locurile cele mai cunoscute din Londra, de data aceasta m-am bucurat mai mult de atmosfera londoneză, am luat ceaiul de la ora 17, micul dejun specific englezesc în diferite locuri ale metropolei şi am colindat străzile şi magazinele”, ne-a spus Andreea. 

Simona Ţăranu: «Ca nişte copii în orăşele din turtă dulce»

Simona Țăranu  a prins drag  de un urs polar  de jucărie
Simona Țăranu a prins drag de un urs polar de jucărie

Simona Ţăranu, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Digi 24 nu este prietenă cu frigul şi nu-i place neapărat iarna, însă pentru Moş Crăciun, turtă dulce şi un pahar de vin fiert a strâns un pic din dinţi. Fie! Şi a ales o vacanţă alături de partenerul ei în Colmar. 

„Parcă am fost acasă la Moş Crăciun: Alsacia. Spiritul sărbătorilor se simte la fiecare pas. În orice localitate, cât de mică, există un târg de Crăciun cu preparate tradiţionale, vin fiert, covrigi bavarezi. Alsacia şi-a păstrat autenticitatea.

Vedeta  Digi24  a fost însoțită  de iubitul ei
Vedeta Digi24 a fost însoțită de iubitul ei

Clădirile cu încăperi mici, care aparţin altui secol (datează de acum 300-400 de ani), sunt restaurate, transformate în case de oaspeţi sau au rămas locuinţe private, iar în acest fel susţin autenticitatea locului. Povestea are substrat şi e scrisă mai departe. Nu vezi ceva frumos doar la exterior. Nu simţi că admiri un tablou.

Fiecare casă este îmbrăcată de sărbătoare. Se pune mult accent pe decoraţiuni. Mâncarea are influenţe nemţeşti şi elveţiene, foarte gustoasă, dar se bazează pe carbohidraţi şi brânzeturi untoase. 4 zile ne-am încărcat cu energia locului. Totul e sărbătoare şi bucurie, fără să exagerez. Am aterizat la Basel, însă am plecat imediat spre Colmar.

S-a bucurat  de aranjamentele  speciale de pe  străzile din Colmar
S-a bucurat de aranjamentele speciale de pe străzile din Colmar
image

Timp de 4 zile am vizitat localităţile pitoreşti din jur, tocmai până la Strasbourg, unde am poposit şi acolo în ultima noapte. Ne-au atras mai mult localităţile mici, dimprejurul oraşelor cunoscute unde predomină comercialul. Cu toate că a fost frig, spre seară mercurul din termometre cobora sub zero grade, chiar am mers destul de mult.

Eram atât de încântaţi de atmosferă, ne simţeam ca nişte copii în orăşele din turtă dulce, încât nu mai contau temperaturile scăzute. Mi-ar fi plăcut să ningă, însă am avut parte de soare şi nori. A fost foarte frumos, şi chiar recomand această zonă pentru cei care îşi doresc magie pură”, ne-a spus Simona Ţăranu.

Ramona Olaru a prins ninsoare la Viena

image

Ramona Olaru, frumoasa asistentă a matinalului «Neatza cu Răzvan şi Dani» a ales să plece la Viena chiar la începutul lunii decembrie. Şatena a fost norocoasă şi a avut parte de o vreme ca-n basme: a nins cu fulgi mari de zăpadă, iar bucuria i s-a citit pe chip!

Asistenta de la Neatza s-a  delectat cu o ciocolată caldă
Asistenta de la Neatza s-a delectat cu o ciocolată caldă

Ramona a postat fotografiile pe Instagram şi din imagini se vede că a fost super inspirată în privinţa vestimentaţiei. S-a echipat cu haine groase, căciulă de blană şi cizme. Dar bineînţeles că s-a încălzit şi cu o ciocolată caldă! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net