Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, reuniune cu substrat? Ce pun la cale cei doi?

Foștii colegi de la Exatlon, câștigătorul primului sezon Vladimir Drăghia și fostul fotbalist Giani Kiriță, au avut parte de curând de o reuniune, iar întâlnirea neașteptată dintre cei doi i-a pus pe admiratorii acestora pe gânduri. Să ne așteptăm la un noi proiect care să îi implice pe amândoi?

giani vladimir 25713800 jpeg
Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, un nou proiect împreună? Foto: Captură

Revederea celor doi chiar în această perioadă ridică, într-adevăr, câteva semne de întrebare, în special după ce Click! a intrat în posesia unor informații „din interior”. Se pare că Vladimir Drăghia urmează să revină pe micile ecrane, după mai mulți ani de pauză, în care s-a concentrat pe viața de familie.

Vezi aici mai multe detalii: Vladimir Drăghia se întoarce în Republica Dominicană ca prezentator?

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au rememorat „la o bere” experiența trăită la Exatlon!

Iată însă că în timp ce se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, alături de soția lui, Alice Cavaleru, care este în ultimul trimestru de sarcină, actorul a „bifat” și două contracte importante la Pro TV. Acesta ar urma să prezinte concursul de aventură „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în cadrul căruia a și concurat, în urmă cu 7 ani, iar în serialul „Clanul” care va fi difuzat din toamnă, a primit, de asemenea, un rol. 

Nu rata și: INTERVIU Giani Kiriță: "Exatlon a fost extrem de dur. M-am luptat cu băieți mai mici cu 20 de ani"

În cea mai recentă imagine publicată de Vladimir pe rețelele de socializare, acesta apare alături de Giani Kiriță, fostul lui coleg de la Exatlon. Cei doi s-au întâlnit la „o bere”, așa cum chiar actorul precizează, însă urmăritorii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva aceștia „coc” ceva împreună. Să fie implicat și Giani Kiriță în noile proiecte anterior menționate? Sau poate chiar unele noi, care nu au „transpirat” încă în presă?

Probabil cea mai bună echipă de până acum! Am înțeles că îl așteaptă o nouă luptă, așa că ne-am întâlnit la o bere să schimbăm impresii.”, a scris scurt Vladimir Drăghia, pe rețelele de socializare.

Giani Kiriță a dezvăluit că ar accepta să participe la Survivor

Totuși, întrebat de curând dacă ar mai reveni într-un show TV, Giani Kiriță, care a și fost în vacanță în Republica Dominicană, a declarat ar participa la Survivor, dacă i s-ar propune. 

Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă mine, pe care i-am avut și când am fost acum patru ani (la Exatlon n.r)”, a declarat el, la Pro Arena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg
nick nnd fiica jpg
iulia albu gaina jpg
280213480 737967424150317 6180005835464418389 n jpg