Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, reuniune cu substrat? Ce pun la cale cei doi?

Foștii colegi de la Exatlon, câștigătorul primului sezon Vladimir Drăghia și fostul fotbalist Giani Kiriță, au avut parte de curând de o reuniune, iar întâlnirea neașteptată dintre cei doi i-a pus pe admiratorii acestora pe gânduri. Să ne așteptăm la un noi proiect care să îi implice pe amândoi?

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, un nou proiect împreună? Foto: Captură
Vladimir Drăghia și Giani Kiriță, un nou proiect împreună? Foto: Captură

Revederea celor doi chiar în această perioadă ridică, într-adevăr, câteva semne de întrebare, în special după ce Click! a intrat în posesia unor informații „din interior”. Se pare că Vladimir Drăghia urmează să revină pe micile ecrane, după mai mulți ani de pauză, în care s-a concentrat pe viața de familie.

Vezi aici mai multe detalii: Vladimir Drăghia se întoarce în Republica Dominicană ca prezentator?

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță au rememorat „la o bere” experiența trăită la Exatlon!

Iată însă că în timp ce se pregătește să devină tătic pentru a doua oară, alături de soția lui, Alice Cavaleru, care este în ultimul trimestru de sarcină, actorul a „bifat” și două contracte importante la Pro TV. Acesta ar urma să prezinte concursul de aventură „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, în cadrul căruia a și concurat, în urmă cu 7 ani, iar în serialul „Clanul” care va fi difuzat din toamnă, a primit, de asemenea, un rol. 

Nu rata și: INTERVIU Giani Kiriță: "Exatlon a fost extrem de dur. M-am luptat cu băieți mai mici cu 20 de ani"

În cea mai recentă imagine publicată de Vladimir pe rețelele de socializare, acesta apare alături de Giani Kiriță, fostul lui coleg de la Exatlon. Cei doi s-au întâlnit la „o bere”, așa cum chiar actorul precizează, însă urmăritorii celor doi s-au întrebat dacă nu cumva aceștia „coc” ceva împreună. Să fie implicat și Giani Kiriță în noile proiecte anterior menționate? Sau poate chiar unele noi, care nu au „transpirat” încă în presă?

Probabil cea mai bună echipă de până acum! Am înțeles că îl așteaptă o nouă luptă, așa că ne-am întâlnit la o bere să schimbăm impresii.”, a scris scurt Vladimir Drăghia, pe rețelele de socializare.

Giani Kiriță a dezvăluit că ar accepta să participe la Survivor

Totuși, întrebat de curând dacă ar mai reveni într-un show TV, Giani Kiriță, care a și fost în vacanță în Republica Dominicană, a declarat ar participa la Survivor, dacă i s-ar propune. 

Aș mai merge cu siguranță, dar mi-aș dori din suflet să am cam aceiași oameni lângă mine, pe care i-am avut și când am fost acum patru ani (la Exatlon n.r)”, a declarat el, la Pro Arena.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net