Cum arată Alice Cavaleru în ultimul trimestru al sarcinii: «Am doar motive de bucurie»

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia traversează o perioadă plină de emoții. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, iar Alice se află deja în ultimul trimestru de sarcină. Soția actorului a distribuit câteva imagini adorabile pe contul personal de Instagram, iar aprecierile nu au întârziat să apară. 

Alice Cavaleru este însărcinată în ultimul trimestru
Alice Cavaleru este însărcinată în ultimul trimestru

Alice Cavaleru și-a ținut fanii la curent cu modul în care evoluează sarcina sa. Dacă în timpul sarcinii cu Zora, prima fetiță a cuplului, Alice s-a simțit foarte bine și nu a avut grețuti, în ceea ce privește cea de-a doua sarcină, situația este puțin mai complicată. Cu toate acestea, Alice preferă să se concentreze asupra aspectelor pozitive și să se bucure din plin de maternitate și tot ce presupune ea. 

Citește și: Alice Cavaleru, imagini cu burtica de gravidă. Soția lui Vladimir Drăghia, strălucitoare într-o rochie îndrăzneață

Soția lui Vladimir Drăghia s-a fotografiat, cu burtica la vedere, și a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, Alice nu a luat extrem de mult în greutate, iar fericirea i se poate citi pe chip.

„Hai că am și poze cu burtica!🤭😍😊Nu știu cum se face, dar când stau la poze «de gravidă», reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well... mă descurc foarte bine. Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.🤪Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie ", a fost mesajul scris de către Alice în dreptul fotografiilor. 

Vezi și: Vladimir Drăghia se întoarce în Republica Dominicană ca prezentator? 

Vladimir și Alice s-au căsătorit în anul 2018 

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt împreună din anul 2014, iar împreună au o fetiță pe nume Zora Alaia, în vârstă de patru anișori. În aproximativ trei luni urmează să devină părinți pentru a doua oară, iar Zora își va cunoaște surioara mai mică.

Vladimir Drăghia declara că a știut de la început faptul că Alice Cavaleru avea să îi devină soție într-o zi. Îndrăgăstiții s-au căsătătorit la scurt timp după ce actorul s-a întors câștigător de la Exatlon România, în anul 2018. Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, pe plajă, iar la ceremonie au participat prietenii apropiați și membrii familiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net